Hogyan mondjam el hogy ez nekem nem jó?
Figyelt kérdés
Az idei bizonyitványom elég rosszul sikerült, és anyám kitalálta, hogy akkor az egész éves anyagot be kell hoznom nyáron. De ha csak egy tárgyból kellene! De nem, mert kémiából, matekból, nyelvtanból, bioszból, földrajzbó, töriből. Naponta meg kell tanulnom ezekből egy leckét, mindegyikből. És kifog kérdezni minden nap, ráadásul nyomtat nekem dolgozatlapokat. Szóval az egész nyarat otthon kell töltenem a tankönyvek felett. Ez nekem nagyon nem jó.2016. jún. 20. 11:00
1/25 anonim válasza:
Miért nem tanultál rendesen évközben?
2/25 A kérdező kommentje:
Vannak jó jegyeim is, de mindig csak a rosszakat veszik észre. És a törit nem értem miért kell tanulnom,négyesre zártak le. Egyedül a matek, és a kémia ami rossz lett.
2016. jún. 20. 11:09
3/25 anonim válasza:
Persze hogy nem jó. Erre való az évközi idő. Amit most pótolsz az az elmúlt év. A felelős nem anyukád aki még nem adta fel a reményt és időt és energiát fordít rád, hanem te aki 5 tárgyból nem tanultál egy évig.
4/25 A kérdező kommentje:
Csak két diplomás szülőnek elég nehéz megfelelni.
2016. jún. 20. 11:10
5/25 A kérdező kommentje:
matek, kémia: 2
nyelvtan: 3
ének,rajz:5
töri: 4
biosz, föci: 4
tesi:4
irodalom: 5
fizika: 3
2016. jún. 20. 11:12
6/25 anonim válasza:
Csak tartani akarnak egy minimum szintet. Sajnalom de 2esekre tényleg reagálnia kell egy szülőnek. Nem gonosz. Szeret. Jot akar. Talán rosszul fejezi ki. De megijesztetted .
7/25 A kérdező kommentje:
Annyit meg magamtól is csináltam volna, hogy augusztusban amikor már unatkozom, átnézem a kémiát meg a matekot.
2016. jún. 20. 11:16
8/25 anonim válasza:
Hát én a 9 éves gyerekemmel megtudtam beszélni, hogy minden nap írunk egy pár sort, mert nehezen megy neki a helyesírás. Mondtam neki, ha ezt a félórát rááldozzuk minden nap, akkor semmi gondja nem lesz szeptemberben. Belement! Nyilván neked többet kell tanulnod mint dél óra, de szerintem ha ügyes vagy nem kell több időt fordítanod a tanulásra, mint 1 óra. Kétdiplomás szüleid vannak, biztos nem vagytok szegények, biztos támogatják majd az egyetemet, házat vagy autót. Biztos kapni fogsz tőluk eleget, vagy már kapsz is. Ők is szeretnének valamit cserébe! Ennyi a dolgod. Csak jót akarnak! Tanulj jól, kerülj jó suliba innen, meglesz az eredménye a jövődben!
9/25 anonim válasza:
Hanyadikos vagy? Az se mindegy.
10/25 anonim válasza:
Mert ugye kémiát meg matekot lehet tanulni, igaz? Max gyakorolni, de aki nem érti, az nem érti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!