Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukámnak hogyan mondjam el,...

Anyukámnak hogyan mondjam el, hogy lakkozom a köröm?

Figyelt kérdés
Eddig halványat, bézst vagy átlátszót használtam. A karácsonyi ünnepségen egy kicsit csillogó átlátszó körömlakkot kentem fel. Egyszerűen tetszik. (Apukám, ha megtudja, akkor nagy balhé lesz belőle.)
2015. dec. 22. 16:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
miért lenne ebből balhé? hány éves vagy? tök normális hogy fested a körmöd, minek balhézna miatta?
2015. dec. 22. 16:39
 2/17 A kérdező kommentje:
15 vagyok és fiú, hosszú hajjal.
2015. dec. 22. 16:45
 3/17 anonim ***** válasza:
jaa, hogy fiú vagy, az más. de ennek ellenére szerintem nyugodtan lakkozd a körmöd. ha ez tetszik akkor miért ne? nem ártasz vele senkinek. de amúgy minek kell elmondani? ez nem egy olyan óriási dolog, amit be kéne jelenteni szerintem. ha ez tetszik neked, akkor csináld, ne foglalkozz másokkal.
2015. dec. 22. 16:46
 4/17 anonim ***** válasza:
59%

Ha kiakad, mondd neki, hogy örüljön hogy nincs fültágítód vagy pearcinged, mert ezt legalább le lehet mosni, a hajat le lehet vágatni, semmi maradandó károsodás. :D

Mondjuk nem túl férfias, tegyük hozzá, de hát nem ez volt a kérdés...

2015. dec. 22. 16:50
 5/17 anonim ***** válasza:
Mond neki, hogy ez még nem olyan baj, akadjon ki akkor ha hazaviszed bemutatni a pasidat:-) Egyébként én szülőként nem szólnék bele, ha akarja csinálja, de megvédeni se fogom a csúfolódásoktól amik ez miatt érik.
2015. dec. 22. 16:59
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem használok fültágítót.
2015. dec. 22. 17:02
 7/17 A kérdező kommentje:
Nekem barátnőm van!
2015. dec. 22. 17:04
 8/17 anonim ***** válasza:
86%
hosszú hajjal meg lakkozott körmökkel barátnőd? Bocsi de ez hihetetlen nekem. Lányként mondom hogy én ezt nem viselném el, nem szeretem ha a pasim nőiesebb mint én.
2015. dec. 22. 17:07
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
Figyelj, nem gáz a ferde hajlam de ezt a szüleiddel meg kell beszélned.
2015. dec. 22. 21:25
 10/17 anonim ***** válasza:
51%
Tehat biszex. Mondjuk apukad helyeben en is kiakadnek. Vhol ez ertheto. Az emo mar kiment a divatbol nem?
2015. dec. 22. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!