Hogy mondjam el anyukámnak?
Akkor még ne mond,
ha amúgy is beszélgettek gondolom mesélsz a héten történtekről, ebben alapból benne lesz a neve, mert gondolom lesznek élményeid a sráccal kapcsolatban. Egyértelmű lesz, hogy ő nem csak egy srác a suliból:)
Jó, hogy elővigyázatos vagy, maradj is ilyen!
én még nem meséltem volna ennyi idősen, egy ilyen stádiumban lévő kapcsolatról.
Én is koleszos voltam...
Nálunk a fiúzás abszolút tabutéma, nagyon nem szeretek ilyenről beszélni anyukámmal, kínos. Csak 2 szobatársamnak meséltem Róla, mert mikor chateltem a sráccal akkor észrevették hogy vigyorogtam, meg láttak vele sétálni az utcán, szóval kénytelen voltam mesélni nekik.
1-2 éve összejöttem egy sráccal, akkor úgy mondtam el anyukámnak teljesen gyerekes módon, hogy a nyakába másztam, és hülye hangon dadogva elmondtam neki, hogy szeretek egy fiút.
Nem ilyen módon szeretném elmondani neki,múlthéten is ugyan így mondta el a 10 éves húgom, hogy tetszik neki egy fiú. Anno is mondta anya, hogy ha bármi van, akkor nyugodtan szóljak neki, meg még azt is mondta, hogy vesz egy simkártyát és belerakja őt is a családi csomagba, hogy ingyen beszéljünk, de ne találkozzak vele sűrűn, mert még kicsi vagyok hozzá. (13éves lehettem) Teljes mértékben egyetértek vele, a srác olyan 17-18 lehetett, nem is tartott sokáig, de megbántam egy picit, hogy vele csókolóztam először, nagyon béna volt. Csókot sem mondtam el anyunak konkrétan, de sejthették, hogy találkozom vele. Anno sem lovagoltam azon, hogy nem találkozhatok vele, nem is gondoltam erre, de fel voltam spannolva, hogy "fúú hív a pasim, dejóóó." Akkoriban csak úgymond sodródtam az árral.
Mára már teljesen megváltozott a gondolkodásom ezzel kapcsolatban, sokkal jobban átgondolom a dolgokat.
nekem azért furcsa ez, mert 15 voltam az első csókom idején... nem meséltem el otthon, ez nem az volt ami számított.
Aztán volt egy 19 éves fiúm, csókon kívül nem történt más, róla tudtak, mert a nyáron is tartott.
Ebben az esetben nem mondanék semmit.
Csak ha kérdeznek...nem bizalmatlanság miatt, hanem mert még te sem tudod hogyan lesz.
Ha kérdezik mi volt a héten akkor:
"Voltam moziban Ádámmal" (csak egy példa)
"Ki az az Ádám?"
"Egy srác akivel néha elmegyünk ide-oda."
ennyit és nem többet.
Amikor már ennél komolyabb, akkor úgyis tele leszel élménnyel, amit nem hallgatsz úgysem el otthon
1.
Nem értem miért kell arra bíztatni egy 14 éves lányt, hogy titkolózzon az anyja előtt?! Ráadásul anyukája még normálisan is áll hozzá!
Szerintem meg igen is mesélj róla. Anyukádnak is jól fog esni, és később is segíthet neked, ha komolyabb kapcsolatod lesz. Örülj neki, hogy olyan anyukád van, akivel beszélgethetsz ilyesmiről. Ne érezd cikinek.
Nyugodtan mond el neki! Nem fogja leharapni a fejed, miért is tenné?!
Jobb, ha őszinte vagy, mert ha kiderül, lehet nem fog megbízni benned és nem fog elengednj sehova pl, mert már csalódott benned.. légy erős, mond el! ;) sok sikert!
Ez nem rossz hír, de én mindig úgy csináltam, hogy éreztem a hangulatot hozzá, hogy most épp elmondhatom.
Amúgy pedig nem kell félned semmi ilyentől, ő is volt fiatal lány. Neki is voltak szerelmei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!