Anyukámnak hogyan mondjam el, hogy lakkozom a köröm?
Figyelt kérdés
Eddig halványat, bézst vagy átlátszót használtam. A karácsonyi ünnepségen egy kicsit csillogó átlátszó körömlakkot kentem fel. Egyszerűen tetszik. (Apukám, ha megtudja, akkor nagy balhé lesz belőle.)2015. dec. 22. 16:34
11/17 anonim válasza:
Most miért oltjátok szegényt? Nekem is hosszú hajú a párom és cseppet sem homoszexuális, valamint engem sem zavar a haja. Ja, olyan pasit is ismerek, aki alapozót használ, ő is heteroszexuális, szóval az ilyesmi nem jelent semmit.
12/17 anonim válasza:
Attól még hogy valaki az ellenkező nemhez vonzódik,még lehet hogy transzszexuális,bár nem ismerem a kérdezőt szóval lehet hogy ő nem az.Szerintem amúgy ezt nem kell külön elmondani,majd észreveszik ,ha pedig nem akkor legalább megúszod a magyarázkodást :).
13/17 anonim válasza:
11es, nem a hosszú hajjal van a baj, hanem azzal hogy csillámos körömlakkal festi a körmét, ami, valljuk be nem szokásos a heteroszexuális pasik között.
14/17 anonim válasza:
Mondd,hogy koromerosito lakk. Attol tuti nem borulnak ki.
15/17 anonim válasza:
Én se szólnék neki, kamaszkorban úgyis még mindenki az útját keresi és feszegeti a társadalom normáinak a határait... annak idején én is kirívóan öltözködtem, sokan megszóltak, stb. én hagynám, hogy saját maga tapasztalja ki, hogy mások milyen véleménnyel lesznek róla.
mit mondtak, mikor észrevették az új körömlakkod?
16/17 A kérdező kommentje:
Most karácsonykor anyum észrevette, de nem vette tudomásul.
2015. dec. 26. 19:00
17/17 anonim válasza:
Szerintem ez meg nem baj:)
Nem tudom hanyas kerdezo az emo talan nem tul nepszeru stilus de meg vannak olyan emberek akiknek tetszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!