Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukámnak hogyan mondjam el,...

Anyukámnak hogyan mondjam el, hogy lakkozom a köröm?

Figyelt kérdés
Eddig halványat, bézst vagy átlátszót használtam. A karácsonyi ünnepségen egy kicsit csillogó átlátszó körömlakkot kentem fel. Egyszerűen tetszik. (Apukám, ha megtudja, akkor nagy balhé lesz belőle.)
2015. dec. 22. 16:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Most miért oltjátok szegényt? Nekem is hosszú hajú a párom és cseppet sem homoszexuális, valamint engem sem zavar a haja. Ja, olyan pasit is ismerek, aki alapozót használ, ő is heteroszexuális, szóval az ilyesmi nem jelent semmit.
2015. dec. 22. 23:17
 12/17 anonim ***** válasza:
Attól még hogy valaki az ellenkező nemhez vonzódik,még lehet hogy transzszexuális,bár nem ismerem a kérdezőt szóval lehet hogy ő nem az.Szerintem amúgy ezt nem kell külön elmondani,majd észreveszik ,ha pedig nem akkor legalább megúszod a magyarázkodást :).
2015. dec. 22. 23:41
 13/17 anonim ***** válasza:
95%
11es, nem a hosszú hajjal van a baj, hanem azzal hogy csillámos körömlakkal festi a körmét, ami, valljuk be nem szokásos a heteroszexuális pasik között.
2015. dec. 23. 09:56
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondd,hogy koromerosito lakk. Attol tuti nem borulnak ki.
2015. dec. 23. 10:02
 15/17 anonim ***** válasza:

Én se szólnék neki, kamaszkorban úgyis még mindenki az útját keresi és feszegeti a társadalom normáinak a határait... annak idején én is kirívóan öltözködtem, sokan megszóltak, stb. én hagynám, hogy saját maga tapasztalja ki, hogy mások milyen véleménnyel lesznek róla.

mit mondtak, mikor észrevették az új körömlakkod?

2015. dec. 25. 15:24
 16/17 A kérdező kommentje:
Most karácsonykor anyum észrevette, de nem vette tudomásul.
2015. dec. 26. 19:00
 17/17 anonim válasza:

Szerintem ez meg nem baj:)

Nem tudom hanyas kerdezo az emo talan nem tul nepszeru stilus de meg vannak olyan emberek akiknek tetszik:)

2015. dec. 30. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!