15 éves kamasz lánynak tényleg kevés 2000ft zsebpénz?
2000ft egy hónapra nagyon kevés! Minimum 10ezer, ha még a ruháit is neki kell vennie. Cipőt komolyan a kínaiba kap kb 4-5ezerért, de akkor még csak az alsó árat mondtam. Egy normális felső [szintén kínaiban] 1200ft!
Ennyi pénz egy felsőre, meg 3olcsó tábla csokira elég havonta...
De azt ne mondd, hogy még a fogkrémet, tusfürdőt, sampont is zsebpénzbpől veszi! Ugye mindegyiket kell venni minimum havi 1x
Ha ezeket is ő veszi, akkor fogkrém: 400, sampon: 350, tusfürdő: 300. Ez összesen 1050 ft! És ebből még ő ruháztassa magát, meg vegyen csokit magának? :O
Gonosz vagy, kedves "anyuka".
egy masik anyuka
Ez nagyon durva. Tudod mennyi minden kell egy 15 éves lánynak???? Azért te vagy a kereső felnőtt, hogy te vedd meg neki, hisz neki nincs fizetése, nem dolgozik (ennyi idősen nem is lehet és nem is kell). Azért szülted, hogy felneveld és eltartsd!!!nem???? Egy kínai cipő 35100nál kezdődik és kb 1 évig jó. Tehát akkor azért majdnem 2 hónapot spóroljon, ugye??? Aztán ott vannak még a tisztálkodási szerek, testápolási szerek, és mivel egy lányról van szó aki már 15 éves némi smink is kellene. És még mindig csak az alapvető dolgokról beszéltem. Nem esett még szó a kártyafeltőlésről, stb.
Úgy beszélsz a gyerekedről mint egy kutyáról aki örüljön, hogy enni kap. nem szép!!!Nagyon nem...
Még mindig azt mondom, egy gyereknek nem a zsebpénzéből kell hogy fedezze a ruháit, cipőit, szépségápolási termékeit. Amit kap pénzt egy hónapra vagy hétre, azt az álmára költi, gyűjt vagy éppen elszórja egy kis szórakozásra.
Egy 15 éves lánynak pedig nem szabad, hogy tízezrekért vegyen ruhát, és eszeveszetten járjon bulizni, amire hetente nem lenne elég a világ összes pénze.
14 éves vagyok, NEM kapok zsebpénzt. Ha a szüleim úgy vannak vele, hogy tessék, itt egy ötszázas vagy egy ezres, akkor elfogadom és gyűjtök. De nem rohanok rögtön a plázába megvenni a legújabb cuccokat.
Lehet én vagyok különc, de szerintem 2000 forint elég. Ha tud vele bánni, sok mindent tud venni. Turkálóban ennyiért már vehet 20 felsőt vagy 10 nadrágot... és az nem is fog vele szembejönni.
Azok akik szánalmasoznak, milliomosok? Abba is bele kell gondolni, ki mennyit tud a gyerekére áldozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!