15 éves kamasz lánynak tényleg kevés 2000ft zsebpénz?
Szerintem a villanyszámlát is vasald be rajta,
végülis azt se ő fizeti.
Már bocsánat,de lehet hogy csak én vagyook még nagyon "gyerek",de ez így nem korrekt.
Nehogy már 2000forintból vegyen cípőt.még a kínaiban sem kap annyiért.jah de csak 2hét mulva vehet másikat.-.-
Nem tudom,hogy hogy megy ott,de nem hinném,hogy neki kéne ruhát,ciipőt vennie magának.Ez a szülő dolga.Legközelebb már enni is magának vegyen?[reggeli,ebéd,vacsora]heti 500ft az nulla.egy csoki olcsó helyen 250ft.és ha mondjuk minden héten vesz magának 1 tábla csokit akkor marad még 250-je arra a hétre és akkor még nem vett semmi mást.A pólóról megy annyit,hogy ha neki az tetszett akkor miért ne vehetné meg?Ez annyira értelmetlen dolog,hogy egy csomó szülő meghatározza,hogy milyen ruhát vehet a gyerek[nem az árára gondolok hanem a kinézetére és bizonyos keretek között].És aző baja,ha csunya és beszólnak majd neki.a matek tanárt meg a szülő köteles fizetni mivel neki nincsmiből[15 évesen még diákmunkára sem jeletkezhet.]ha 2000-et kap havonta akkor miból fizetné ki?ráadásul ha nem is valami olcsó.-.-Mindene rámenne.Szerintem havonta 4-5ezer[hetente 1000-1200] az bővel elég lenne neki a ruhát cipőt meg a szülő szépen vegye meg,mert azért szülő,hogy amíg a gyerek gyerek addig ellása ruhaneművel és ennivalóval meg amire egy gyereknek szüksége van.Ha meg ruhát neki kell vennie akkor arányosan többet[én nem tudom,mi nem vagyunk gazdagok,de neke 15000egy cipő mert nem akarok kínait venni amit pár hét mulva kidobhatok,mert szétment.van egy 3 éves converse cipőm ami megért 16000-et.]és akkor simán meg tudja venni amit kell.
13/L
14 éves lány vagyok, nem kapok zsebpénzt, nálunk sosem volt szokás. Ha kérek, kapok apától vagy anyától 300-400 forintot a suliba kajára, egy-két apróságra. De hogy a ruhát magamnak vegyem? Az a szülő dolga, hogy rendezze a ruha pénzt. Habár én nem szeretek vásárolni, főleg nem a barátokkal és egyedül. Szóval nálam az se gond, ha hónapokig nem kapok semmit, ha meg kell?! Összegyűjtöm apránként rá a pénzt, és megveszem magamnak.
Ja, és nehogy már hetente járjon egy ilyen korú gyerek vásárolni! Becsülje meg a dolgait, és akkor nem kell venni hetente újat.
Tehát, szerintem bőven elég 2000 Ft egy hónapra.
Szerintem nagyon kevés a 2000ft/hó.
Én nem kapok zsebpénzt, de ha kell vmire kérek és kapok. Ruhát, cipőt anyuval vásárolok és ő fizeti. Kb másfél havonta megyünk és ez durván 10000 ft. Bulizni megyek 2-3 hetente. Ilyenkor is mindig kapok 5-6000 ft-ot. A suliba ha kell vmi arra is kapok. Így gyorsan számolva is havi 15000 ft-ot minimum elköltenek rám a szüleim.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!