Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mikortól normális a smink?...

Mikortól normális a smink? Mit engedjek?

Figyelt kérdés
12-13 évesen mit használhatna? Él,hal a körömlakkokért. A koromfestest engedem a lányomnak, de sminkben mit engedhetnék neki (max)?

2016. ápr. 21. 20:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 13 évesen korrektort, szempillaspirált és színezett ajakápolót használtam, szerintem ennyi bőven elég ennyi idősen.
2016. ápr. 29. 00:01
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
Körömlakk mehet, ha pattanásos nagyon akkor alapozó.
2016. máj. 5. 12:57
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
Szempillaspirál, szájfény, ha nagy muszáj, mert csúnya a bőre, akkor alapozót is. Én fontosabbnak tartanám arra megtanítani, hogy hogy kell helyesen sminkelni, és nem a technikákra gondolok (az sem árt azért). Mondd meg neki, hogy figyeljen az összetevőkre, nézze meg, hogy mit ken magára (leginkább a parfüm és az alkohol kerülendő), valamint, hogy alapozás előtt arcmosás, nappali arckrém, illetve nap végén amilyen hamar csak tudja, mossa le, tisztítson arcot, és éjszakára is kenjen fel arckrémet. Tisztítsa megfelelően és rendszeresen az ecseteket, és ne használjon lejárt kozmetikumokat. Ezek a legalapvetőbb dolgok, ha ezt betartja, a bőrének nem fog ártani.
2016. máj. 5. 19:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 13 éves vagyok és nem használok semmilyen sminket, még körömlakkot se.
2016. máj. 16. 12:59
 15/18 anonim ***** válasza:
60%

Én ennyi idősen semmit nem használtam, mert nem volt rá igényem. A patis arcomat a kozmetikus ismerős szépen kinyomkodta, utána jó volt. A szempillám szőke, így azt befestette, és bírta 3 hónapig. Ballagásra és szalagavatóra szolidan kisminkelt, de magamtól 19 évesen kezdtem sminkelni (szemceruza és szempillaspirál). Körömlakkot 14-15 éves koromban használtam először, azt szerettem nagyon, mindig más mintájú volt. 😀

19L

2016. máj. 16. 20:43
 16/18 anonim ***** válasza:
53%

12 évesen szempillaspirál meg alapozó, meg vagytok húzatva?

12 évesen max. körömlakkot engednék

13 évesen meg szájfényt

Szempillaspirált 14 éves kortól, alapozót meg akkor, ha tényleg nagyon pattanásos lenne a bőre. Szemceruzát/tust gimitől.

2016. jún. 4. 22:47
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szájfény, szemöldökszínező extra(!)vékonyan; és pertsze szájfény.
2018. márc. 12. 09:14
 18/18 anonim válasza:
53%
Körömlakkot, korrektort (csak ha karikás a szeme, vagy pattanásos). De! Az arcápolást 12 éves korától megtanítanám neki. Szájgényt, szempillaspirált 14-től. De ameddig nem nagykorú, addig nem engedném, hogy egy kiló vakolatot kenjen magára. Nekem van egy osztálytársam, aki műkörömben jár be. Azt csak 16-tól engedném neki, esetleg 15-től valami visdzafogottabbat 13 l
2020. máj. 2. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!