Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire szégyellős vagyok?
Nem szeretek a barátommal aludni, mert szégyellem, ahogy reggel kinézek. Nem azért mert egyébként 5 kiló festéket hordok, inkább visszafogottan sminkelek, de reggel egyszerűen ronda vagyok. Valahogy olyan gyűrött a fejem, sápadt vagyok, a szemem alatt hatalmas karikák vannak, szóval szörnyen nézek ki legalább fél óráig, amikorra nagyjából kisimul a fejem. Tudom, hogy nagyon hülyén hangzik így elmagyarázva, de tényleg így van. :D
Nem szeretem, ha a barátom agy lát, ezért inkább mindig korábban felkelek, hogy mire felébred, összeszedjem magam. Normális ebben az esetben, hogy szégyellős vagyok? El fog ez múlni? Amúgy 4 hónapja vagyunk együtt.
NEM, inkább kezeltesd magad.
Súlyos önbizalomhiányban szenvedsz, és emiatt viselkedsz ilyen nevetségesen.
Nőlj fel kérlek agyilag. Akkor gondolom olyan nálatok tabu, mint egy reggeli csók fogmosás előtt.
Ha a barátod szerelmes beléd és tetszel neki, reggel is tetszeni fogsz.
Én is borzasztóan festek reggel, mégis a párom azt mondja, hogy így is szeret, ilyen kis gyűrötten és hogy milyen cuki vagyok így. :))
Párod fingott már elötted?? Szokták ezt példaként felhozni.
Nálam a kaksizás ilyen dolog. Eleinte képes vagyok csak azért eljönni haza, mert kaksiznom kell. Sajnos gyenge a gyomron, szóval nincs az, hogy máshol nem jön rám meg nem tudom kitenni. Aztán egy idö után nevetve annyit mondok, kicsim helyedbe egy darabig nem mennék a wcre. Szerintem nem beteg cuki vagy, de nincs annál kellemesebb amikor kinyilik a szemem és a barátnöm arcát látom meg. Na jó van egy de azt inkább nem irom le, pasik mire szeretnek ébredni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!