Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellős lányt hogy lehet megfűzni?
Már nem szűz, 23 éves múlt, de eddig csak 2 fiúja volt, egyikükkel feküdt le, mindkettő hosszú kapcsolat.
Szégyellős, kicsit konzervatív (de nem vallásos), olyan lány, aki akárkivel nem bújik ágyba, csak ha már megismerte.
Az ismeretségnek, bizalom kialakítása kb. mennyi idő? Tudom, hogy nem lehet órákban mérni, de azért mégis, gondolom nem évekről van szó...
Tetszik, jó vele, és kívánom.
Randizgtumk, hosszu, beszelgetos randik + tobboras chatelesek..., nem
Ismertuk egymast elotte.
Én is nagyon félénk lány voltam, de ennek ellenére mikor megláttam egy férfit annyira megtetszett, hogy én mertem odamenni hozzá ezt közölni. Azóta is együtt vagyunk, mára már sokkal vagányabb, nyitottabb vagyok.
Szóval, ha igazán megfogod és szereted, akkor nem lesz nehéz. A lényeg, hogy sokat kell majd várnod az első alkalomra, úgy a szép, ha előbb igazán megismeritek egymást. Lassú közeledés a kulcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!