Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szégyellős lányt hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellős lányt hogy lehet megfűzni?

Figyelt kérdés

Már nem szűz, 23 éves múlt, de eddig csak 2 fiúja volt, egyikükkel feküdt le, mindkettő hosszú kapcsolat.

Szégyellős, kicsit konzervatív (de nem vallásos), olyan lány, aki akárkivel nem bújik ágyba, csak ha már megismerte.

Az ismeretségnek, bizalom kialakítása kb. mennyi idő? Tudom, hogy nem lehet órákban mérni, de azért mégis, gondolom nem évekről van szó...

Tetszik, jó vele, és kívánom.

2014. aug. 6. 00:26
 1/8 Umaku ***** válasza:
100%
Mióta ismered? Milyen az eddigi kapcsolatotok?
2014. aug. 6. 00:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire dugnád?
2014. aug. 6. 00:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy kívánod, de azért ne légy türelmetlen. Pár hónap biztos kell neki a járástól számítva. Mennyire vagytok közel? Randizgattok?
2014. aug. 6. 00:35
 4/8 anonim ***** válasza:
megértés a kulcs...vannak olyan dolgok amiket meg kell értened és ha látja, hogy megérted akkor közeledni fog...egyébként miért szégyellős?
2014. aug. 6. 00:44
 5/8 A kérdező kommentje:

Randizgtumk, hosszu, beszelgetos randik + tobboras chatelesek..., nem

Ismertuk egymast elotte.

2014. aug. 6. 00:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen lány vagyok. Hát szerintem érezni fogod h mikor lesz az h ő is közeledik feléd úgy. Ha erőlteted a dolgot akkor megijeszted. Szerintem bokolj neki sokat , akár azzal kapcsolatban is, de csak finoman.
2014. aug. 6. 00:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is nagyon félénk lány voltam, de ennek ellenére mikor megláttam egy férfit annyira megtetszett, hogy én mertem odamenni hozzá ezt közölni. Azóta is együtt vagyunk, mára már sokkal vagányabb, nyitottabb vagyok.

Szóval, ha igazán megfogod és szereted, akkor nem lesz nehéz. A lényeg, hogy sokat kell majd várnod az első alkalomra, úgy a szép, ha előbb igazán megismeritek egymást. Lassú közeledés a kulcsa.

2014. aug. 6. 01:54
 8/8 anonim válasza:
Madzaggal és nyuszifüllel
2014. aug. 22. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!