Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasodna a gazda c. műsorba, tényleg buta, nagyvárosi lányok mentek el szegény gazdákat megfűzni, hogy majd később azok eltartsák őket?
Tényleg ennyire anyagiasak manapság ezek a lányok? Mert pl itt a gykn, soha nincs lány aki szeretné a pénzes pasikat, ott meg vagyis ebben a műsorban szinte mind olyanok vannak. Akkor mégis sok az anyagias lányka ennek ellenére?
en inkabb prostinak mondanam oket,legalabbis 3rol konkretan tudom,hogy azok,mert az ismerettsegi korombe tartoznak-sajnos-es hat igen,nyilvan egy kis hirnevert meg loveert mentek oda.
de nem minden lany ilyen.ezt szogezzuk le
Ez üzlet. A gazdák is pénz kapnak a bohóckodásért, meg a lányok is pénzt kapnak a bohóckodásért. A tv meg nézettségét.
Én csak azt sajnálom, hogy egy városi ez alapján ítéli meg a vidéket.
Vannak ilyen nők, de fordított esetben férfiak is lennének, ha csinálnának jómódú nőkkel egy "házasodik a gazdaasszony" műsort. :D
Én biztos oda nem mennék, azt tudom.
Egyébként ma igaz egyes nőkre, de régen meg mindre igaz volt, erről ennyit.
Örülj, hogy manapság már nem minden nő kitartatni akarja magát!
Egyébként igen, pont annyira megrendezett, mint a valóságshow-k.
Oda is szándékosan olyan amilyen szereplők lettek betéve, meg volt írva nekik, jó pénzért hogy viselkedjenek.
tömören összefoglalom:
kiélt csóró nők igyekeznek lehetőségeikhez képest minél gazdagabb palit megfogni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!