Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A házasodna a gazda c. műsorba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házasodna a gazda c. műsorba, tényleg buta, nagyvárosi lányok mentek el szegény gazdákat megfűzni, hogy majd később azok eltartsák őket?

Figyelt kérdés

Tényleg ennyire anyagiasak manapság ezek a lányok? Mert pl itt a gykn, soha nincs lány aki szeretné a pénzes pasikat, ott meg vagyis ebben a műsorban szinte mind olyanok vannak. Akkor mégis sok az anyagias lányka ennek ellenére?

[link]

2012. nov. 16. 13:38
 1/10 A kérdező kommentje:
A szegény gazdákat úgy értem, hogy nem anyagilag szegények, hanem hiú ábrándokat folytatnak, hogy rendes, háziasszony személyében találjanak párt maguknak.
2012. nov. 16. 13:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogy egy klasszikust idézzek: WTF is this shit?
2012. nov. 16. 13:40
 3/10 anonim ***** válasza:
60%

en inkabb prostinak mondanam oket,legalabbis 3rol konkretan tudom,hogy azok,mert az ismerettsegi korombe tartoznak-sajnos-es hat igen,nyilvan egy kis hirnevert meg loveert mentek oda.

de nem minden lany ilyen.ezt szogezzuk le

2012. nov. 16. 13:42
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Mintha nem tudnád h a gyakorin álszentek a nők.
2012. nov. 16. 13:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez üzlet. A gazdák is pénz kapnak a bohóckodásért, meg a lányok is pénzt kapnak a bohóckodásért. A tv meg nézettségét.

Én csak azt sajnálom, hogy egy városi ez alapján ítéli meg a vidéket.

2012. nov. 16. 13:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen nők, de fordított esetben férfiak is lennének, ha csinálnának jómódú nőkkel egy "házasodik a gazdaasszony" műsort. :D

Én biztos oda nem mennék, azt tudom.

Egyébként ma igaz egyes nőkre, de régen meg mindre igaz volt, erről ennyit.

Örülj, hogy manapság már nem minden nő kitartatni akarja magát!

2012. nov. 16. 13:56
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyébként igen, pont annyira megrendezett, mint a valóságshow-k.

Oda is szándékosan olyan amilyen szereplők lettek betéve, meg volt írva nekik, jó pénzért hogy viselkedjenek.

2012. nov. 16. 13:57
 8/10 anonim ***** válasza:

tömören összefoglalom:

kiélt csóró nők igyekeznek lehetőségeikhez képest minél gazdagabb palit megfogni!

2012. nov. 16. 14:18
 9/10 anonim ***** válasza:
3. válaszoló: Ki a prosti? Mert akiből ezt úgy kinézném, az Indira, de még kettő is lenne?
2012. nov. 22. 13:42
 10/10 anonim ***** válasza:
sztem melinda is az.
2012. dec. 15. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!