Normális lány vagy nő mennyit költ átlagba havonta sminkre egyéb szerekre?
Ki mennyit. Én pl elég sokat, mások meg semennyit, de ettől se ő se én nem leszünk normálisabbak a másiktól. Mindenkinek más igényei vannak, akinek pl alapból kevésbé problémás a bőre, az nem érzi szükségét ilyennek, akinek gondjai vannak, az sokszor rengeteg pénzt el tud verni, abban a reményben, hogy valami használ, sok esetben hosszú idő, mire olyan terméket talál, ami tényleg beválik neki. Sok nő nem szeret sminkelni, mások meg vagy önbizalomhiány vagy csak szimpla szórakozás, hobbi céljából sminkel.
Sokan nem szeretik, ahogy a smink ül az arcukon, mások meg már annyira hozzászoktak a sminkhez, hogy meztelennek érzi magát tőle.
Én nem tudom, hogy havonta pontosan mennyit költök, akkor veszek valamit ha kifogyóban van (illetve ha valamit szeretek, és épp akciós, akkor megveszem akciósan, mert tudom, hogy úgyis kelleni fog, ha az előző elfogy). Sminket ritkán veszek, inkább bőrápolásra költök, de arra nem sajnálom a pénzt. Nekem pl most fogyott el egyszerre egy egy csomó minden, hidratáló, szérum, maszk, sampon, az elmúlt két hétben ezért elég sok mindent vettem (egy részét anyukámnak szánom), viszont előtte októberben vásároltam legutóbb ilyesmit. Lebontva nem tudom, olyan 5-10ezret havonta.
Nincs olyan, hogy normális. Ki mennyit akar.
Én rengeteget veszek Joy és Glamour napokon, így havonta nem kell.
Félévente egy szempillaspirál: az havonta 50Ft.
Egyéb szerekre azért több megy el, de nem tudnám számszerűsíteni. Nyáron naptej kell, télen testápoló, és nem is csak én használom egyedül a családban. Meg mi az amit beleszámoljak? Borotva, betét, tusfürdő, parfüm? Szerintem legalább 50 féle dolgot tudnék írni ami beleférhet az "egyéb"-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!