Mi az a fehér amit a lány az ujjára rak es majd leszed?
2016. jan. 7. 21:08
1/2 anonim válasza:
Szia!
Ilyenem nekem is van, ez egy fajta ragasztószerűség, amit ugye a körmöd köré felviszel, hagyod megszáradni, majd belakkozod a körmöd. Na s ez a ragasztó megvédi a bőrödet attól, hogy azt is belakkozd. Ha végeztél, simán lehúzod egy csipesszel a bőrödről (ez teljesen fájdalommentes, nagyon könnyel lejön :)), s ámen, kész vagy. :)
Nekem is van ilyenem, azt hiszem, Aliexpressről rendeltem, de gondolom akármelyik rendelős oldalon megtalálhatod. :)
Itt egy aliexpresses link, pont ilyenem van:
Nekem nagyon bejön, még az illata is kellemes! :) Amúgy ha nem innen akarod rendelni, akkor másik oldal keresőjébe keresd úgy, hogy "liquid tape". :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2016. jan. 7. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!