Nektek ez tetszik? Már több lányon láttam, hogy két oldalt az arcára narancssárga sminket rak, alapból meg tök fehér az arca. Ez nem gáz, ha így festi magát?
Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 20:52
1/8 anonim válasza:
Van akinek tetszik,van akinek nem..Szerintem kicsit szokatlan,bár semmi közöm hozzá.
2/8 anonim válasza:
Én még nem láttam ilyet, el se tudom képzelni, hogy nézhet ki. Olyat láttam már nem egyet, hogy az alapozót, ami jóval sötétebb volt az arcszínénél, nem dolgozta el rendesen, és az arcán oldalt virított a határvonal, mintha egy farsangi maszk lenne rajta.
3/8 A kérdező kommentje:
Olyat már én is láttam, hogy elüt az alapozó a bőrétől, de ez nem az. Tudom, hogy a narancs az idei slágerszín. Még ha egy barnás bőrű lány csinálná, de egy hófehér arcú sőt szerintem alapozóval még rásegít. Két oldalt az arcán, mintha pirosítót használna narancssárgát ken fel hatalmas foltban. Amúgy tök szép a lány.
2012. jún. 20. 21:28
4/8 anonim válasza:
Az akkor elég pfúj lehet. Néha a divat értelmetlen, és igazából senkinek se tetszik, csak nem mernek nem divatosak lenni.
5/8 anonim válasza:
Az bronzosító. Ha nem elég barna a bőr, tényleg narancsnak tűnhet.
6/8 anonim válasza:
Biztosan narancsos árnyalatú pirosítót használnak, vagy a bronzosítója olyan. Most divat, de szerintem azért tudni kellene mi áll jól. Nekem is elég fehér a bőröm, de tudom, hogy csak a nagyon halvány rózsaszínes árnyalatú pirosító áll jól, az hat természetesnek. Mással nem is érdemes próbálkoznom, mert bohóc-effektus lesz a következménye. Na ezt valószínűleg ezek a lányok figyelmen kívül hagyják.
7/8 anonim válasza:
Hát itt a baj, bronzosítóval nem pirosítani kell, hanem könnyedén áthúzni ecsettel az arcot mindenütt úgy, hogy ne Mariska legyen az illető Pacsajfalváról, hanem szép napsütötte árnyalatú legyen az arca. Csak ehhez tudni kéne kiválasztani a megfelelő árnyalatot.
8/8 anonim válasza:
itt budapesten számomra semmi sem szokatlan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!