Mikortól normális a smink? Mit engedjek?
Én gimiben már sminkeltem magam. Azt ugye 14 évesen kezdi az ember. Ha a szempillaspirál sminknek nevezhető. Alapozót, vastag szemceruzát stb. nem használtam, a spirált is azért mert szőke a szempillám.
Én mint lányos anya, a szempillaspirált, visszafogott koromlakkot engedni fogok ennyi idősen is. Erős sminket nem! És nem mindegy a motiváció. Figyelemfelkeltésből csinálja, fiúk miatt, vagy mert egy kicsit csinosabbnak érzi magát és jól tesz a lelkének, önbizalmának? Ez látszik is egy lányon de meg is lehet beszélni vele.
Én is 13 évesen kezdtem, natúrabb szájfény, szempillaspirál. 14-15 évesen pedig szemceruza.
Alapozót később kezdtem, neki se ajánlom,mert sokaknak attól megy tönkre a bőre!
Kisebbik lányom most kilencedikes.
Körömlakkot nyolcadiktól használ néha-néha, szemceruzát, spirált tanév elejétől.
Én szempillaspirált, natúr szájfényt és korrektort használhatok.
Körömlakkot is, de hétköznap csak átlátszó körömápolóval van kifestve a körmöm, vagy semmivel, mert ezt tiltja a sulink.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!