Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mikortól normális a smink?...

Mikortól normális a smink? Mit engedjek?

Figyelt kérdés
12-13 évesen mit használhatna? Él,hal a körömlakkokért. A koromfestest engedem a lányomnak, de sminkben mit engedhetnék neki (max)?

2016. ápr. 21. 20:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
szőlőzsírt, nagyon max natúr szájfény. Nincs morbidabb látvány mint egy kisminkelt gyerek.
2016. ápr. 21. 20:34
 2/18 anonim ***** válasza:
97%

Én gimiben már sminkeltem magam. Azt ugye 14 évesen kezdi az ember. Ha a szempillaspirál sminknek nevezhető. Alapozót, vastag szemceruzát stb. nem használtam, a spirált is azért mert szőke a szempillám.

Én mint lányos anya, a szempillaspirált, visszafogott koromlakkot engedni fogok ennyi idősen is. Erős sminket nem! És nem mindegy a motiváció. Figyelemfelkeltésből csinálja, fiúk miatt, vagy mert egy kicsit csinosabbnak érzi magát és jól tesz a lelkének, önbizalmának? Ez látszik is egy lányon de meg is lehet beszélni vele.

2016. ápr. 21. 20:44
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 13 évesen már használhattam szempilla spirált (nekem is szőke a szempillám). Gimiben pedig használtam már alapozót is, mert akkoriban eléggé csúnya volt a bőröm. De erős sminket nem engednék, engem is zavart, mikor a 13 éves osztálytársaim nyakig voltak kenve lila szemhéjpúderrel.
2016. ápr. 21. 21:43
 4/18 anonim válasza:
97%

Én is 13 évesen kezdtem, natúrabb szájfény, szempillaspirál. 14-15 évesen pedig szemceruza.

Alapozót később kezdtem, neki se ajánlom,mert sokaknak attól megy tönkre a bőre!

2016. ápr. 21. 22:04
 5/18 anonim ***** válasza:
39%
Szájfény, átlátszó szempillaspirál.
2016. ápr. 22. 10:02
 6/18 klopusz ***** válasza:
100%

Kisebbik lányom most kilencedikes.

Körömlakkot nyolcadiktól használ néha-néha, szemceruzát, spirált tanév elejétől.

2016. ápr. 22. 10:55
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Semmit.
2016. ápr. 22. 12:19
 8/18 anonim ***** válasza:
36%
Szenpillaspirál, natúrabb szájfény, szőlőzsír, alapozó, körömlakk. Ezeket engedném.
2016. ápr. 22. 12:45
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Én szempillaspirált, natúr szájfényt és korrektort használhatok.

Körömlakkot is, de hétköznap csak átlátszó körömápolóval van kifestve a körmöm, vagy semmivel, mert ezt tiltja a sulink.

14/L

2016. ápr. 22. 19:20
 10/18 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem ennyi idősen mehet a korrektor, szempillaspirál, szemöldökceruza/festék. Több nem nagyon kell.
2016. ápr. 23. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!