Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az normális, hogy ha meglátom...

Az normális, hogy ha meglátom magam smink nélkül a tükörben legszívesebben elhánynám magam?

Figyelt kérdés
Nem használok sok sminket, alapozót, szemceruzát, szempillaspirált és ritkán tust is de azt nem mindig, mert anélkül is elég nagyok a szemeim.
2013. márc. 10. 12:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%

Igen elég gáz.

Mi a suliban az ilyet vakolatnak hívtuk. Volt egy csaj aki mindig kikenve jött iskolába és ö volt a vakolat.

vakolatot mindenki csufolta még sem vette észre magát.

Még a legpattanásosabb lányt sem csúfolta senki vagy szolta meg.

2013. márc. 10. 12:41
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Nem, egyáltalán nem normális.
2013. márc. 10. 12:41
 3/13 A kérdező kommentje:
de egyszerűen utálom magam smink nélkül. Mondjuk az alapozót néha elhagyom de szempillaspirál és szemceruza nélkül nem megyek sehova, mert nagy az orrom és ha a szemeim nem látszanak elég nagynak akkor az orromra terelődik a legtöbb figyelem, így nekem jobban tetszik mert kaptam már bókokat a szemem miatt. Hétvégén meg ugye nem járok sehova és ma benéztem a tükörbe és azt hittem sírvafakadok magamtól
2013. márc. 10. 12:45
 4/13 anonim ***** válasza:
2%

Elsö vagyok, azért volt csúnya ma kép, mert a sok rissz rossz smink tönkre teszi a börödet.

Tudod miért vannak ezek a méreg drága krémek az üzletekben? Mert akiknek egésznap sminket kell hordani utánna regenerálni kell a börüket.

Teljesen tönkre megy a böröd és már 25 évesen olyan ráncos leszel mint a nagyanyád.

2013. márc. 10. 12:48
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Ez hulyeseg. Ha nem ocska 200 ftos sminkeket kensz magadra es lemosod este nem lesz baja a borodnek. Meg ha persze pl ha zsiros a borod ne szaraz borre valo alapozot hasznalj. Amugy meg ha szepen eltudod kesziteni a sminked senki nem fog csufolni. De latom mar kaptal nehany bokot. Szoval ha neked nem unalmas a mindennapos sminkeles, akkor sminkelj csak, ha igy erzed jol magad.
2013. márc. 10. 12:59
 6/13 A kérdező kommentje:
Tudom. Viszont én inkább a mának élek, fogalmam sincs, hogy 25 évesen még élni fogok-e de ez egy másik dolog :D
2013. márc. 10. 13:01
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam :D Amúgy nem olcsó sminket használok, mert nem éri meg.
2013. márc. 10. 13:04
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
Én nem hányom el magam de nem szeretem magam smink nélkül nagyon nem, ha megyek valahová akkor sminkelek, hajat vasalok itthon meg el vagyok egy kontyal és smink nélkül :)
2013. márc. 10. 13:36
 9/13 anonim ***** válasza:
62%
Én se nagyon szeretem magam smink nélkül és anélkül nem megyek sehova. Szerintem ez alap egy fiatal nőnél, hogy adjon magára és ne úgy nézzen ki, mint akit lehánytak, még akkor sem, hogyha csak a boltba megy ;)
2013. márc. 10. 13:46
 10/13 anonim ***** válasza:
83%
Arról nem beszélve, hogy egy pattanásos arc szerintem undorítóbb, mint amin van alapozó... mert az még igénytelen is, nem törődik az arcbőrével.
2013. márc. 10. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!