Normális, hogy smink nélkül nem vagyok hajlandó kilépni a lakásból?
Szia!
Szerintem nem normális, nincs önbizalomhiányod? Mindenki jobban néz ki sminkben, de el kell fogadni, amilyenek vagyunk, néha pedig sokkal kényelmesebb smink nélkül (pl. ebben a melegben).
Ugyan így vagyok ezzel én is,sajnos.:(
Még a sarki kis közértbe is sminkben megyek.
Egyszerűen nem érzem magam jól a bőrömben smink nélkül.:(
Egy normális világban ez elvileg nem lenne normális. De annyi dolgot ránk "erőltetnek" már, hogy a Te eseted sem kirívó. Önbizalomhiányra vall. Sminkkel persze mindenki szebb, eltűnnek a kis hibáink, "kivirágzik" az arcunk. Ismert emberek, sztárok, mindenhol mindenki sminkben. S ha az egyik olyan szép sminkkel, miért ne sminkeljünk mi is, hisz úgy szebbnek tűnünk? Másrészt pedig festhetsz magadra egy egész maszkot, nem kell megmutatni az "igazi" arcod, olyannak mutathatod magad, amilyennek csak szeretnéd, sminkkel oldódnak a korlátok.
Elég sok ember van ezzel így sajnos. Szerintem fogadd el magad, és ha másra nem is tudsz gondolni, gondolj arra, hogy a sok sminktől hamarabb öregszik a bőröd.
Én egyébként ritkán sminkelek, max. színezett labello és szempillaspirál amit gyakrabban használok. Inkább mondják azt, milyen szép vagyok kisminkelve, minthogy azt, milyen ronda vagyok smink nélkül.
valaki fogja már fel hogy a mai sminkektől már nem öregszik a bőr.és ha az önbizalom hiányát ezzel egyensúlyozza az még nagyon is jó.
MEgtehetné hogy leissza magát és minden este új pasi hogy érezze ő jó nő.Vagy elszedhetné akármelyikünk pasiját hogy ő jó nő.Azt hiszem a sminkeléssel nincs semmi baj.
amikor olvastam a kérdező írását, azt gondoltam h normális és semmi gond nincs vele, egészen amíg a strandos részig nem jutottam. az már tényleg nem normális szerintem ha strandra sminkelsz. minek?
a többi simán belefér, én sem megyek le a sarki boltba korrektor nélkül. nekem az a fétisem :D persze ha már 100m-es körzetnél tovább megyek, akkor én sem érem be csak a korrektorral, kivéve a strandot. :p
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!