Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az normális, hogy ha meglátom...

Az normális, hogy ha meglátom magam smink nélkül a tükörben legszívesebben elhánynám magam?

Figyelt kérdés
Nem használok sok sminket, alapozót, szemceruzát, szempillaspirált és ritkán tust is de azt nem mindig, mert anélkül is elég nagyok a szemeim.
2013. márc. 10. 12:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%
na igen de a 13-16 nem fiatal nő,hanem kamaszgyerek,és igenis túlzásba viszik a legtöbben a sminket ápolni kéne az arcot nem egy kiló alapozót rátenni
2013. márc. 10. 15:55
 12/13 anonim ***** válasza:
44%

volt egy osztálytársam gimiben, egyik nap késésben volt és nem tudott sminkelni reggel, ezért az első óra előtt hazament, mert nem bírta ki a napot így...

Ez szerintem már nem egészséges. Nem jó, ha valami ennyire eluralkodik az emberen.

Egyébként én pont fordítva vagyok. Ha csak egy kis alapozót, meg szempillaspirált használok is, úgy érzem magam, mintha bohócnak lennék sminkelve...

Sokszor volt már, hogy megcsináltam, és nem volt rossz amúgy, de mielőtt kimentem volna az utcára, úgy éreztem, hogy muszáj letörölnöm.

Szeretnék sminkelni, mert szerintem szép, de magamon mégis nevetségesnek érzem...

l/25

2013. márc. 10. 21:04
 13/13 anonim ***** válasza:
87%

Én is így vagyok vele kérdező. Mindennap alaposan sminkelem az arcomat, hogy az utcára kitudjak menni. Ha már egy napon nem sminkelek, akkor teljesen depressziós hangulatom lesz :SS:

16L

2013. márc. 11. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!