Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy rendes (nem smink) szemöld...

Egy rendes (nem smink) szemöldök tetoválás meddig marad normális, szép állapotban? Fekete színben lenne, nem a nagyon vékony fajta.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 23:24
 1/5 anonim ***** válasza:
24%
Ahogy elkészül már nem szép és normális. :) Meg ugyebár újra kell tetováltatni 2-3 hét után.Egyébként nem tudom.De szerintem nagyon ronda a tetovált szemöldök.
2011. máj. 2. 18:23
 2/5 anonim ***** válasza:

hát én úgy tudom 2-3 év alatt kopik le:) viszont (nem beleszólásból, de tényleg) jól gondold meg, főként ha feketét és nem vékonyat szeretnél...először sztem szemöldökceruzával rajzold meg, hogy kb. milyenre szeretnéd, és ha nem jó, letörölheted, de egy tetoválást nem nagyon...

és ugyebár 2-3 é nem kevés, és ha hajszínt szeretnél váltani, akkor ez akadályt jelenthet, mert a fekete nem megy mindenhez...persze ez csak tanács:)

remélem segítettem:)

2011. máj. 2. 19:11
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hajszínt nem fogok váltani, abban biztos vagyok.:)

2011. máj. 2. 19:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Nehogymá feketére tetováltasd a szemöldököd! A sötétbarna is elég durva, ha sötét, de hát a fekete...! Max., ha fekete a hajad! Egyébként, a "rendes" tetoválás szerintem csúnyább, mivel annál a festéket mélyebb rétegbe juttatják és az örök életedre ott marad és persze mindenféle színben és formában torzítja el az arcod pár év múlva. Maradj csak szépen a kozmetikai tetkónál, és menj egy igényesebb kozmetikushoz, ne egy útszélihez. Vagy kérdezz meg valakit, akinek a szemöldöke tetszik, hogy hol, kinél csináltatta és oda menj.
2011. máj. 5. 14:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Sztem felecsd a szemoldok tetovaalast, ronda es megy ki a divatbol!

Egy apolt termeszetes 100x szebb

2020. okt. 22. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!