Csak én érzem cikihez, ha kisminkelem magam egy maszkot húzok magamra? Hogy a férfiak semmit nem tezsnek megukra, nekünk meg sminkre van szükségünk hogy valahogy kinézzünk. Normális ha úgy érzem olyan természet ellenes valakin a smink?
Hehe, ezen már én is elgondolkodtam :)
Szerintem is a férfinak nem kell smink az úgy is jóképű...mi meg...ha egy színésznő smink nélkül lép ki a utcára már lehurrogják! De ha egy színész...akkor is jól néz ki!
A nőkkel sokkal szigorúbb ez a világ!
Ez így igaz :D
állítólag a férfiaknak sokkal fontosabb a külső az ellenkező nemre nézve, mint fordítva, azaz nekünk nőknek. :D
én pont azért szeretem a sminket, mert olyan "álarcot" festek magamra, amilyet csak szeretnék! :)
nem tartom természet ellenesnek, én inkább a szoláriumot tartom annak, mert olyan, mintha le lenne kenve az ember nutellával(mondjuk fehérbőr-párti vagyok, mert nekem is fehér a bőröm télen). a smink az egy eszköz szerintem, hogy kifejezzük magunkat, legalábbis nekem ezt jelenti. van persze, amikor nem sminkelem ki magamat, mert nincs időm/kedvem hozzá... de szeretem, és önmagam számára fontosnak tartom. másokkal nem foglalkozom ilyen téren, nem érdekel, ha valaki nem sminkeli magát, ő dolga, ő igy érzi jól magát, én meg sminkkel :D
persze, hogy normális, hogy te igy érzel, és jó dolog, hogy fel mered vállalni az igazi arcodat, nincs szükséged "álarcokra". szerintem ez pozitivum!
hu de szép kerek választ kaptam utolsó :D
de mindenkinek nagyon köszönöm a hozzászólását ment a zöld !!
Senki nem várja el, hogy maszkot készíts magadnak sminkből. Sőt.
Nem kell drámázni, egy kis szempillaspirálba és pirosítóba nem halt még bele senki. Ha te úgy érzed, hogy csakis a pasiknak kell megfelelni és le kell vakolni az arcod, nem a világ többi részével van gond, hanem veled, esetleg a társaságoddal.
A pasik se felhőtlenül boldogok, kamaszkorban ők is pattanásosak, tönkremehet a bőrük, néhányan már használnak is alapozót és/vagy korrektort épp emiatt. És nekik is rengetek elvárásnak kell megfelelniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!