Most velem van a baj, és tényleg normális ha 10-11 évesen sminkelnek?
Ne értsetek félre semmi bajom sincs vele, végülis azt csinálnak amit szeretnének, de mégis érdekelne hogy ez mennyire normális.
Látom néha az arcukon is, de egyszer mikor egyedül voltam a mosdóba bejön két ilyen kislány és úgy beszéltek a sminkrõl, alapozózrol meg még mit tudom én milyen smink kellékrõl, hogy teljesen elszégyeltem magam. Meg hozták is be a készletet...
Én alig tudok valamit a sminkrõl, bár osztályomban is van olyan lány aki sminkel, bár én soha nem mentem iskolába sminkel és gondolom a szüleim sem engedélyeznék. De érdekelne higy most velem van-e a gond... :/
14/L, amúgy.
Jézusoom. :D Gondold át.
Én is 14 vagyok, rosszabb napjaimon használok korrektort, amúgy szempillaspirál (nagyon világos a szempillám) és ennyi. Jó, ismerni nagyjából ismerem, de minek használjak most alapozót? Egyébként ennyi idősen még nem fog látszódni, de nem csodálkoznék, ha bő öt-tíz év múlva kikezdené a bőrüket.
Nincs veled gond, mindenki azt ken a pofájára, amit akar. Én ilyen vakolat-mániás vagyok, azaz egyesek a cipőket szeretik, mások bélyegeket gyűjtenek, én imádom a kozmetikumokat. Persze nagyon széles az érdeklődési köröm, de ezt se szabad kihagyni :)
Van, aki szeret sminkelni, van, aki nem. Nem vagyunk egyformák ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!