Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Most velem van a baj, és...

Most velem van a baj, és tényleg normális ha 10-11 évesen sminkelnek?

Figyelt kérdés

Ne értsetek félre semmi bajom sincs vele, végülis azt csinálnak amit szeretnének, de mégis érdekelne hogy ez mennyire normális.

Látom néha az arcukon is, de egyszer mikor egyedül voltam a mosdóba bejön két ilyen kislány és úgy beszéltek a sminkrõl, alapozózrol meg még mit tudom én milyen smink kellékrõl, hogy teljesen elszégyeltem magam. Meg hozták is be a készletet...

Én alig tudok valamit a sminkrõl, bár osztályomban is van olyan lány aki sminkel, bár én soha nem mentem iskolába sminkel és gondolom a szüleim sem engedélyeznék. De érdekelne higy most velem van-e a gond... :/

14/L, amúgy.

2016. febr. 22. 10:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Jézusoom. :D Gondold át.

Én is 14 vagyok, rosszabb napjaimon használok korrektort, amúgy szempillaspirál (nagyon világos a szempillám) és ennyi. Jó, ismerni nagyjából ismerem, de minek használjak most alapozót? Egyébként ennyi idősen még nem fog látszódni, de nem csodálkoznék, ha bő öt-tíz év múlva kikezdené a bőrüket.

2016. febr. 22. 16:27
 2/4 anonim ***** válasza:
15 alatt számomra a smink fura.
2016. febr. 22. 16:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nincs veled gond, mindenki azt ken a pofájára, amit akar. Én ilyen vakolat-mániás vagyok, azaz egyesek a cipőket szeretik, mások bélyegeket gyűjtenek, én imádom a kozmetikumokat. Persze nagyon széles az érdeklődési köröm, de ezt se szabad kihagyni :)

Van, aki szeret sminkelni, van, aki nem. Nem vagyunk egyformák ^^

2016. febr. 22. 19:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 15, 14 éves korom óta sminkelem magam kb. minden napra, de csak bb krém, mattító púder, szájfény, szempillaspirál és néha egy kis korrektor szem alá, vagy egy vékony tusvonal. Így leírva még ez is soknak tűnhet, de alig látszik, sokan észre sem veszik, ha ki vagyok sminkelve. Nekem az erős sminkek nem is állnak jól, viszont én is imádok minden kozmetikai cuccot, úgyhogy otthon szoktam magamnak rendeset is csinálni, de pl. soha nem mennék úgy suliba :D
2016. febr. 24. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!