Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez normális? Mit tegyek ellene?

Ez normális? Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Pár napja vettem catrice camuflage tégelyes korrektort, mert sok jó véleményt hallottam róla és az árát is megéri. Pattanásaim miatt piros néhol az arcom, azt szeretném elfedni mert nagyon zavar. Észrevettem, hogy ez a korrektor szárítja a bőröm. Mielőtt bármit sminkelek, hidratálókrémet mindig kenek fel az arcomra. Szerintetek megéri egy folyékony korrektort venni? Az csak nem szárít annyira. Nézegettem ugyanezt a korrektort csak folyékonyba meg az essence stay all day korrektorját. Melyik a jobb? Illetve tudnátok ajánlani max 1500 forint értékben jó folyékony korrektorokat drogériás szinten?
2015. dec. 28. 19:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy korrektornál nem akkora probléma, ha egy kicsit szárít, mivel főleg pattanásokra használatos, azoknak pedig jót tesz.

Egyébként nem tudom, nekem is megvan, és nekem kicsit sem szárít, szóval ajánlani inkább nem ajánlanék másikat, mert lehet hogy azzal is az lenne a helyzet, hogy nekem nem szárít, te viszont úgy érzed.

2015. dec. 28. 19:25
 2/2 anonim ***** válasza:

énis azt használom. nekem nincs vele ilyen kondom.

én az essencét nem venném, nincs jó véleményem a márkáról..volt is tőlük másik korrektorom, egy fabatkát se ért.

akkor már catricet ajánlom.. de kérdés,hogyha ez nem vált be, akkor a másik verziója mennyire fog.

2015. dec. 28. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!