Elengednétek a lányotok?
Figyelt kérdés
15 éves a lányom.Jövő hétvégen szeretne elmenni bálba barátnőjével annak anyukájával és az anyuka barátnőjével.Azt mondták,ha nem tetszik a bál elmennének a báltól nem meszi kocsmába (természetesen nem engednék a lányoknak,hogy berúgjanak!) Csak nem tudom,hogy való-e ilyen helyekre a lányom.Kisvárosban lakunk szóval nem lenne akkora buli,de kételkedem még,hogy elengedjem-e.Ti elengednétek?2016. ápr. 9. 19:14
11/18 anonim válasza:
Én így elengedném. A túlféltés se jó.
12/18 anonim válasza:
Én is jártam 15 évesen kocsmába. Természetesen jobb ha elengeded.
13/18 anonim válasza:
Nem értem az itteni szülőket. Azt hiszik hogy a gyerekük ártatlan kis lélek. 16 éves vagyok. Heti 2-3 alkalommal elmegyek kocsmába. Van hogy csak limonádét iszok de az is van hogy alkoholt. Ezt a szüleim is tudják. Évek óta járok erre a helyre és mégse vagyok "romlott" ember. Jó tanuló vagyok és rendes a társaságom. Előfordul hogy hétvégente berúgok elég rendesen de ezt most kell csinálni nem akkor ha gyerekem lesz. Különben dohányzom is. Tehát attól hogy te ide kiírod a kérdést és azon gondolkozol hogy elengedd e, hidd el csinál olyan dolgokat is amiről te nem tudsz. Ez a mai világ nem olyan mint 20 évvel ezelőtt. Összegezve a dolgokat iszom hétköznap is alkoholt ami nem árt a szervezetnek, cigizek, csinálok olyan dolgokat amikről anyámék nem tudnak. Mégis rendes gyereknek mondom magam. Kitűnő tanuló vagyok. És mielőtt gratulálnátok a szüleimnek hogy milyen gyereket neveltek, akkor elmondom hogy igen, gyönyörű nevelést kaptam és és hogy az hogy valaki elkutyul e kamaszkorban vagy nem azt sok minden befolyásolja és nem csak az hogy elengeded e holmiféle bálakba, kocsmába meg mit tudom én hova még. Azzal fogod elrontani a gyerekedet ha nem engeded. Ja és hozzátenném azt is hogy éppen iskolából jövet beugrottam a kocsmába és még mindig itt sörözök. Úgyhogy nem kell játszani a szent szülőket mert a gyereked úgyis kitol veled ha akar. És még meg se fogod tudni. Nyugi nem hülye a gyereked.
14/18 anonim válasza:
Álszent ember nem lehet rendes ember. Aki pedig hetente iszik, az alkoholista, akár tetszik, akár nem, akár 16 vagy, akár 26. A szüleid meg nem neveltek rendesen, mert akkor nem vernéd át őket ilyen pofátlanul. Az, hogy kitűnő vagy, senkit nem érdekel, legalábbis engem nem. Legyen a gyerekem szín kettes, de őszinte és gerinces ember, nem egy ilyen kis gumicsirke aki szembe mosolyog, hátam mögött meg kocsmázik, kis tinilány létére. A legszánalmasabb, hogy te még büszke is vagy rá.
Jah, és fogalmad nincs, mi volt húsz éve, mert még petesejt voltál, kiscsillag! Majd húsz év múlva nézz vissza, és képen röhögöd magad, milyen gyerek voltál! N32
15/18 anonim válasza:
Utolsó, tévedsz. Hetente pár pohár bor elfogyasztásától senki sem lesz alkoholista. A különbség ritkán alkoholt fogyasztó ember és antialkoholista közt az hogy előbbi nem ítéli el az utóbbit. 16F
16/18 anonim válasza:
igaz,hogy én is 15 éves vagyok,de nem engedném kocsmába a lányom(ha lenne).A bállal semmi baj sincs.
17/18 anonim válasza:
14-es.Szüleim pontosan tudják hogy járok kocsmába. Barátokkal, ismerősökkel találkozok, beszélgetek. Hidd el hogy az alkohol is jól tud esni. És mivel verném át őket, ha mindent tudnak?? Őszinte vagyok velük mindig, minden meg is beszélünk. De tutod minden gyereknek vannak dolgai ami nem tartozik a szülőkre. Nem tudom te hogy nevelkedtél de látom kicsit vissza vagy maradva az idővel. És igen büszke vagyok magamra, mert ők is büszkék rám. Nem hiszem hogy bűn lenne akáármi is azok közül amiket csinálok. Nevetséges vagy. Van ismerősöm aki a gyerekét úgy nevelte mint ahogy te teszed/tennéd és a gyerek egy közútálatnak örvendő, idegesítő gyerek, aki az anyjának köszönhet mindent mert többet nevelte a kelleténél. És ezzel elrontotta a gyerek életét.
18/18 anonim válasza:
Szülői felügyelettel elengedném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!