15 éves a lányom.Jövő hétvégen szeretne elmenni bálba barátnőjével annak anyukájával és az anyuka barátnőjével.Azt mondták,ha nem tetszik a bál elmennének a báltól nem meszi kocsmába (természetesen nem engednék a lányoknak,hogy berúgjanak!) Csak nem tudom,hogy való-e ilyen helyekre a lányom.Kisvárosban lakunk szóval nem lenne akkora buli,de kételkedem még,hogy elengedjem-e.Ti elengednétek?
Kocsmába eleve nem is engedhetnének be egy 15 évest.
2016. ápr. 9. 19:19
2/18 anonim válasza:
Bálba igen, kocsmába nem. Nekem nem lenne elég , hogy " nem engednék, hogy berúgjanak". Egy 15 éves semmilyen alkoholt ne igyon, pláne ne kocsmában.
2016. ápr. 9. 19:20
3/18 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom,hogy nagykorú felügyelettel igen.
2016. ápr. 9. 19:20
4/18 A kérdező kommentje:
Ha akarna bálba is tudna inni szerintem,de ismerem a lányom.Nem inna.Oda se berúgni mennének,hanem bulizni a társaság miatt.
2016. ápr. 9. 19:22
5/18 anonim válasza:
Hát a válaszod alapján te már döntöttél. Én biztosan nem engedném el ilyen "feltételekkel".
2016. ápr. 9. 19:24
6/18 anonim válasza:
#1: Ez a torveny mikor kerult bevezetesre? Eddig csak alkohol tartalmu termekkel nem lehetett kiszolgalni, a belepest egy karonulo csecsemonek sem tiltottak.
Ha biznek a lanyomban, baratnojeben, elengednem. Tulajdonkeppen meg felugyelve is lesznek, de ha maguktol sem csinalnak hulyesegeket akkor nincs mitol felni.
2016. ápr. 9. 19:30
7/18 anonim válasza:
Nincs ilyen törvény, hogy 18 évnél fiatalabbat nem lehet beengedni a kocsmába. De, be lehet. Csak alkohollal nem lehet kiszolgálni.
Amúgy nem vagyok már olyan fiatal, de öreg sem, 15-16 évesen mi is jártunk fel a helyi presszóba, vagy kocsmába a barátnőkkel. Nem ittunk alkoholt, nem berúgni mentünk, üdítőt ittunk és beszélgettünk, illetve még egy csomó más is, velünk egykorú fiatal lány, fiú. Mondjuk vidéki faluban nőttem fel, itt élek most is.
Ha van vele felnőtt, akkor bálba is és egy üdítőt meginni a kocsmába is elengedném.
Azért a kocsmába nem csak részegek járnak és nem csak lerészegedni járnak.
2016. ápr. 9. 19:35
8/18 anonim válasza:
én így elengedném. az se jó ha semmit se engedsz és túlfélted.
2016. ápr. 9. 20:09
9/18 anonim válasza:
Bálba elengedném ezekkel a feltételekkel,de kocsmába nem.
2016. ápr. 9. 20:52
10/18 anonim válasza:
Az azért nagyban függ a barátnőtől, annak az anyukájától és annak a barátnőjétől. Ismerek olyan "anyukákat", akik felelőtlenebbek, mint a tizenöt éves lányuk. Erősen kételkedem itt is a felnőttségben és ítélőképességben, ha a bál helyett kocsmába vinné a saját gyereklányát. Emiatt én nem szívesen engedném el. Normális szülővel igen, de ez minden jel szerint nem az.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!