Ti elengednétek a lányotok így?
Figyelt kérdés
leszeretnénk menni 3 napra Balatonra(2éjjszaka) 6 barátnőmmel,az egyikük családi nyaralójába mind 15-16 évesek vagyunk esetleg az egyik lány nővére(28) jönne velünk ,nem konkrétan bulizni mennénk (nem is nagyon bírjuk az ilyen helyeket) csak kimozdulni2013. máj. 30. 19:41
3/19 anonim válasza:
Ha ismerem a többi lány és szimpik akkor simán.
4/19 anonim válasza:
Nem.
Ha az egyik barátnőhöz mennétek úgy, hogy ott vannak a szülei (és ismerem is a családot) akkor igen, így semmiképp.
5/19 anonim válasza:
Én is csak úgy mint ahogy az utolsó írta. :)
6/19 anonim válasza:
Én is csak ha valakinek a szüleihez, akiket ismerek.
7/19 A kérdező kommentje:
a szülőket nem igazán lehet össze ismertetni mivel kolisok/bejárósok vagyunk pont ellenkező irányból így csak abban a városban találkozunk ahol jelenleg is tanulunk
2013. máj. 30. 21:39
8/19 anonim válasza:
"esetleg az egyik lány nővére(28) jönne velünk"
Az ESETLEG nem elég!
Csakis akkor engedném el a lányomat, ha biztosított lenne egész időtartamra a felnőtt felügyelet.
És csak akkor, ha ismerném is azt a bizonyos felnőttet, aki velük megy.
9/19 anonim válasza:
Én is és a tesóm is mehettünk 16 éves korunktól kezdve nyaralni a barátnőkkel 2-3 éjszakára (18 évesen meg már külföldre mentünk nagyobb társasággal, szóval valahol el kell kezdeni). Soha nem lett semmi bajunk, mondjuk az én környezetem nem is volt nagy bulizós, de a tesómék igen. Totál normális felnőttek lettünk! :) Soha nem keveredtünk gázos társaságba, semmi drog, ilyesmi.... Ameddig nem játssza el a bizalmam a gyerekem, én elengedném. 28N
10/19 anonim válasza:
Felnőtt felügyelet nélkül nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!