Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti elengednétek a lányotok így?

Ti elengednétek a lányotok így?

Figyelt kérdés
leszeretnénk menni 3 napra Balatonra(2éjjszaka) 6 barátnőmmel,az egyikük családi nyaralójába mind 15-16 évesek vagyunk esetleg az egyik lány nővére(28) jönne velünk ,nem konkrétan bulizni mennénk (nem is nagyon bírjuk az ilyen helyeket) csak kimozdulni

2013. máj. 30. 19:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%
Csak felnőtt,felelősségteljes szülővel máshogyan nem,15-16 évesen még nincs itt az ideje barátnős nyaralásoknak.
2013. máj. 31. 10:29
 12/19 anonim ***** válasza:
69%
15-16 eves lanygyerekeket 3 napra felugyelet nelkul? SSccchhhhhiiimmmaaaaaaan...NEM!
2013. máj. 31. 10:42
 13/19 senior24 ***** válasza:
49%
9-es.Ahogy nézem a korodat,ahhoz képest elég gyerekesen gondolkodsz.Mert h velednem történt semmi baj,akkor másokkal sem fog.Hm..Érdekes.Pont az ilyenek tudnak tanácsod adni a fiatalabbaknak h rajta gyerünk,15 16 évesek vagytok,irány a Balcsi,felügyelet nélkül,sőt késöbb még külföld is.Komolyan mondom tényleg beteg emberek vannak.Aztán ha történik valami?Akkor mi van?A szokásos mi?Nem nyilatkozol.Vagy te nem igy gondoltad,igaz?És az ehhez hasonló szövegek amikkel probáljátok kivágni magatokat a felelősség alol.Normális felnött lettél?Ez meglátszik a buta ostoba kommentedben.Tudod hány olyan eset történt már,aminek nem lett jo a vége és a szülők mai napig bánják?Ugy kell nekik,nem most kellene gondolkodni.Nem az android szabályzatbol kellene kiolvasni a gyereknevelésről irtakat,hanem normális épp ésszel,felnőtt ésszel kellene gondolkodni.komolyan mondom h manapság olyan ostoba szülők vannak h az már fáj!!!És ez még hagyján,de amikor feljön gyakorira megkérdezni h elengedje e a 13 éves lányát Balatonra,aztán meg külföldre sátrazni meg bulizni,de nem csinálnak semmi rosszat mert ELŐFORDULHAT h ott lesz velük egy 18 éves fiu is és megigérték h jok lesznek.Hát barátom!Agyilag valami nem stimmel a mai modern anyuciknál!!!
2013. máj. 31. 14:17
 14/19 senior24 ***** válasza:
30%
Ha nem játsza el a bizalmat.Nálad ez mit jelent?Akkor te tulajdonképpen bárhova elengednéd ha megigéri h jo lesz.Miért nem küldöd el Hollandiába a piros lámpás negyedbe 6 éjszakára,hiszen megigérte h nem csinál semmi rosszat.És megbeszélted az egész világgal h ne bántsák a KISLÁNYODAT?28 ÉVES.HM..SZÉGYELD MAGAD!
2013. máj. 31. 14:23
 15/19 senior24 ***** válasza:
30%
És nekem jöhetnek azzal h miért hasonlitom a Balcsit a piros lámpás negyeddel.Attol h itt van magyarországon és az a Balaton,akkor nincs semmi baj?Vagy hogy is van ez kérem.És annyi ilyen 28 éves van....És már volt 'szerencsém" látni h hogyan nevelik a gyereküket az ilyen 28 évesek.Nem akarom részletezni!!!
2013. máj. 31. 14:25
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem elengedtek 17 évesen a Balatonra a barátnőimmel egy hétre, pedig elég aggódó és szigorú szüleim vannak. Mondjuk én voltam egyedül 17, többiek már mind 18 évesek voltak, nagyon jól ismerik szüleim a barátnőimet, anyukámnak is kb haverja az össze barátnőm, meg az ő szüleikkel is ismerik egymást. És ismerőseink nyaralójába mentünk, ők is épp lent voltak, az egész család, szóval ránk néztek azért néha a felnőttek :D És persze minden nap telefonálnom kellett haza, hogy megvagyok, mert különben hazahoztak volna, és ez így is volt rendjén :D

De tizenéves korban sokat számít az a 2 év, 15 évesen még nem hinném, hogy elengednek. Maximum ha a barátnőd nővére vagy valakinek a szülei mennek veletek, úgy simán, de magatokban nem hiszem.

Szóval ha menni akarsz, akkor mindenképp vedd rá a csaj nővérét, hogy menjen! Akkor lehet esélyed. :D

2013. máj. 31. 19:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Kedves Senior24 annyi igazat írtál le. Igaz kicsit nyersen fogalmaztál de én szívesen olvastam minden sorodat. Totál egyetértek. Igaz csak 25 vagyok de minden egyes nézeteddel totál egyetértek. :) Nyugodtan húzzatok le már régen nem érdekel ez. :)
2013. máj. 31. 20:28
 18/19 anonim ***** válasza:

hát szerintem a távolságtól is függ.. ha baj van, akkor könnyebben haza lehet-e jutni vagy ilyesmi...

Mi az ország másik végéről mentünk Balatonos barátnős, parton éjszakázós nyaralásra, de csak 17 évesen.

Meg persze attól is függ, hogy hol van pontosan az a nyaraló... Mert ha csak egy kis faluban, akkor nem nagyon lehet gond.

Ha valami pörgősebb városban, ahol mindenféle emberek vannak, akkor már problémásabb.

2013. máj. 31. 22:55
 19/19 A kérdező kommentje:
a távolság így külön az nem akadály (csak 2 óra átszállás nélkül MÁV-val)már így is országon belül bárhova utazgathatunk ,feltéve ha még az nap hazaérünk és ezt nem azt utolsó két tömegközlekedési eszközzel tesszük.A nővérre kicsit fél velünk jönni mert sokan vagyunk és mi lesz ha történik velünk valami .... de hatból 2 lányt már elengedtek feltéve ha megmarad az eredetiben eltervezett létszám
2013. jún. 1. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!