Ti elengednétek a lányotok így?
Engem elengedtek 17 évesen a Balatonra a barátnőimmel egy hétre, pedig elég aggódó és szigorú szüleim vannak. Mondjuk én voltam egyedül 17, többiek már mind 18 évesek voltak, nagyon jól ismerik szüleim a barátnőimet, anyukámnak is kb haverja az össze barátnőm, meg az ő szüleikkel is ismerik egymást. És ismerőseink nyaralójába mentünk, ők is épp lent voltak, az egész család, szóval ránk néztek azért néha a felnőttek :D És persze minden nap telefonálnom kellett haza, hogy megvagyok, mert különben hazahoztak volna, és ez így is volt rendjén :D
De tizenéves korban sokat számít az a 2 év, 15 évesen még nem hinném, hogy elengednek. Maximum ha a barátnőd nővére vagy valakinek a szülei mennek veletek, úgy simán, de magatokban nem hiszem.
Szóval ha menni akarsz, akkor mindenképp vedd rá a csaj nővérét, hogy menjen! Akkor lehet esélyed. :D
hát szerintem a távolságtól is függ.. ha baj van, akkor könnyebben haza lehet-e jutni vagy ilyesmi...
Mi az ország másik végéről mentünk Balatonos barátnős, parton éjszakázós nyaralásra, de csak 17 évesen.
Meg persze attól is függ, hogy hol van pontosan az a nyaraló... Mert ha csak egy kis faluban, akkor nem nagyon lehet gond.
Ha valami pörgősebb városban, ahol mindenféle emberek vannak, akkor már problémásabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!