Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van az, hogy manapság a...

Miért van az, hogy manapság a kamaszok java része hajnalig bulizik, részegre issza magát, füvezik?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék általánosítani és nyilván mindenkinek szíve joga azt csinálni, amit akar, de mégis egy kicsit elszomorít a helyzet. Bemegyek az iskolába, és az osztálytársaim 75%-ától azt hallom vissza, hogyan rúgott be a hétvégén/állt be/hányta szét az utcát/mekkora buliban volt stb. Ilyenkor elgondolkodom, hogy tényleg itt tartunk? Szinte alig van már olyan ember, aki nem él ezekkel a dolgokkal. Nyilván azt, hogy valaki alkalmanként csinálja (és normálisan), még megértem, de amikor minden héten ez a program, szerintem már túlzás.

2015. nov. 22. 09:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nálunk furcsának tartják azt aki nem fogyaszt alkoholt. A füvezés eszébe sem jut senkinek az iskolában. A bulizás és az ivás ugyanúgy jellemző a jónak tartott gimnáziumokra mint a gyűjtőiskolákra
2015. nov. 27. 11:07
 22/24 anonim ***** válasza:
11.-es vagyok, ismerős a helyzet. Én nem iszom, nem cigizek, sőt bulizni sem szoktam. Sajnos én azt tapasztalom ,hogy nagyon kevés hozzám hasonló ember van, a legtöbben mennek a tömeg után. 17/L
2015. nov. 27. 21:07
 23/24 anonim ***** válasza:
75%

Aha! Mennek a tömeg után. Mondd, ha mindenki szembejön veled az autópályán, nem kéne elgondolkodni, hogy talán te vagy rossz sávban?

Senki sem azért ivott fiatalkorban, mert a tömeg is ivott. Azért iszik a fiatal, mert a fiatalnak az dolga, hogy hülyeségeket csináljon. Hogy megismerje korlátait. Azokat pedig csak úgy lehet megismerni, ah kipróbálod őket. Nem kell ezt misztifikálni. Amióta feltalálták az alkoholt, a fiatalok kipróbálják. Mint mondtam, én is megtettem jó néhány hét végén. Ettől függetlenül felelős családapa, és a ranglétra valamennyi fokát bejáró, időnként komoly posztokat betöltő tagja lettem a társadalomnak.

2015. nov. 28. 11:31
 24/24 anonim ***** válasza:
sztorik fele nem igaz, hidd el..csak menőnek akarnak tűnni ezzel.
2015. nov. 28. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!