Kamaszok! Mit gondoltok a serdülőkori barátságokról? Hogyan befolyásolnak a barátaitok, amikor bulizni mentek (pl. alkohol, cigi, drog)? És a hétköznapok során érzitek, hogy hatással vannak rátok?
1. Azt, hogy a többségük sajnos valószínűleg nem életreszóló, de azért az emlékek örökre megmaradnak.
2. Nem visznek bele semmi olyanba, amit nem akarok.
3. Erre szerintem nehéz mit válaszolni, mivel nem érzem, de biztos, hogy hatással vannak rám.
Nos, én úgy vagyok vele, hogy nem kell magam leinnom a sárga földig. Csak addig iszom, míg azt nem érzem, hogy nagyon jó lett a kedvem. Ott megállok, mert tudom ha tovább iszok, akkor nem lesz jó vége. cigi/drog ilyen téren nincsenek tapasztalataim, ugyanis egyik ismerősöm sem használ ilyeneket!
Hétköznapok során, pedig nem nagon érzem hatását. Havonta max 2 alkalommal 1 péntek este a barátokkal, éjfélre otthon vagyok, másnap délig alszok, szombaton kijózanodok, vasárnap tanulok és megy minden tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!