Sajtfondű készítés során elfő -e az alkohol a kész ételből?
Szerintem problémát okozhat a sok alkoholgőz, ami kiáramlik a kajából.
A sajtfondü nagyon finom pálinka és bor nélkül is, én azt javaslom, hogy csináld úgy. Tegyél bele bőven fokhagymát és borsot, nagyon finom lesz.
Sok sikert a gyógyuláshoz, és vigyázz ezekre az apróságokra is.
Ez maximum pszichés hatást válthat ki. (A tudad, hogy van benne, zavarhat.)
Ha nem tudnád, hogy van benne alkohol, sem az illatán, sem az ízén, sem az állagán nem vennéd észre, persze ha normálisan össze van főzve. (Ez amúgy is fontos, különben a sajt nem oldódik fel kellőképpen.)
Annyit megtehetsz, hogy amíg a többiek összefőzik az egészet, addig kimész a szobából, és csak akkor mész vissza, amikor már kész van, és kezdetek enni.
Mi rendszeresen csinálunk fondüt, egészen kisgyerekek is megehetik, mert semmi alkohol nem marad benne főzés után.
A vörösboros marhapörköltet is nyugodtan ehetnéd, és a gyerekek is. Senki nem rúgott még be tőle. Ez ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!