Viz, Gyümölcs, cukor, némi élesztő, ezekkel az alapanyogokkal készithető alkohol tartalmú ital? És szükséges a lepárlás vagy csak meg kell várni amig a forrás befejezödik, és leüllepszik a sok alapanyag az adott edény vagy hordó aljára?
Figyelt kérdés
nem profi italt szeretnék késziteni csak olyant amiben van alkohol és némi hatása is van.
a lényeg a kérdésben a második fele, szükséges e a lepárlás vagy sem?
2013. szept. 12. 16:45
1/2 anonim válasza:
Az élesztőtől igen szar íze lesz...
2/2 A kérdező kommentje:
ebből sokat megtudtam -_-
2013. okt. 14. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!