Mennyit szükséges meginni Ballantines-ból (40%), hogy feloldódjanak a gátlásaink?
Az ilyen piák nagyon sunyik. Az első hsz-re reagálnám, hogy ha 2 üveget megiszol, nagyon csúnyán végzed :) Sunyik, mert édesek, finomak, az emer szívesen elszopogatja, és közben pedig nem is olyan kicsi az alkoholtartalmuk, csak nem érezni. Szerintem is elég lehet úgy két deci, attól már (ha nem edzel minden héten kétszer vodkával) jó kedved lesz :)
Egyszer berúgtam ilyen csokilikőrtől. Egy üveget ittam meg, két napig hevertem ki, pedig relatíve bírom a piát, de ez nagyon megkínzott.
22:44-es összekeverte a Baileys-zel szerintem :D
A faxláma.. xD
Ballantine's egy 40%-os whisky, ergo ki lehet tölteni egy decit egy pohárba, 2-3 után már jó kedv lesz :]
22:44 vagyok
Igen, összekevertem, bocs. A ballantines-tól én nagyon hamar jókedvű leszek, egy pohár :)
köszönöm válaszaitokat :)
nem vagyok egy nagy piás, szóval lehet h gyorsan és egyszerűen fog menni :D
És miért akarod h feloldódjanak a gátlásaid? :D
Lány vagy Fiú?
Am én Hubertust (36%) iszok majdnem minden hétvégén...
Szóval jólbirom.... de neked így h nem iszol 2-3 feles elég a jókedvhez :D
De sokmindentőlfügg h mikor oldódsz fel...
Mennyit és mit ettél egésznap.... milyen a testalkatod.... ha lányvagy menstruálsz-e éppen... ilyenek :D
Puszi
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!