Kamaszok, meg ijednétek, ha éjszaka Darth Vader jelmezben
összetalálkoznátok valakivel?
Figyelt kérdés
Gondolkodok egy vásárlásán mivel már kevesebbet növök. Elmegyek egy egy találkozóra, és mi van ha éjszaka jövök benne haza, nem fognak sikítozni tőlem az utcán, vagy enm hívnak rendőrt?
Egyszer a hármas metró Árpád hídnál Boszorkányúrral futottam össze.
A srác magas volt, fekete köpeny, és a maszkja... na, tőle elsőre frászt kaptam, aztán már csak mosolyogtam.
2015. nov. 6. 14:05
8/12 anonim válasza:
Nem. Sokat jártam mindeféle LIVE-ra (larp...), Vampire, Xp-féle és hasonlók. Utaztunk is sokat beöltözve, de általában nem volt gond. Bár olyan volt pl, hogy az ellenőr tőlünk nem kérte a jegyet. Meg egyszer egy őszhajú néni jött velünk szemben és mikor felmérte, hogy egy csapat birkabőrös vagy éppen félmeztelen, csatabárdos, befont szakállú barbár jön vele szemben a telkek közötti ösvényen, na akkor eldobta a cekkert és hátraarccal elrohant. Összeszedtük a répát a kosárba és futottunk utána, hogy ne tessék megijedni, itt a kosara, mi csak játszunk! XD És nem értük utol!!!
2015. nov. 6. 23:37
9/12 anonim válasza:
Nem ijednek meg, mert az erő velük van. :P
2015. nov. 7. 12:31
10/12 anonim válasza:
Miért kéne megijedni?
Amúgy attól függ, egy kis faluban a 100 éves Juli néni lehet szívf.szt kapna, de Pesten pl nem nagyon veszik fel, annyi idióta járkál arra, ráadásul vannak rendszeresen cosplayes események.... max lefotóznak és felkerülsz Pesten Hallottamba :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!