Ejjeli baglyok! Akik ebren vannak hajnali 2-3ig, mit csinaltok addig?
A tipikus "mi értelme van ennek?, mit lehet addig csinálni?" téma...
Filmezni, sorozatozni, játszani, zenét hallgatni, olvasgatni, cikkeket nézni.
Van, aki akkor tanul, csinál szorgalmit.
Én délután járok suliba, teljesen el van tolódva az alvásciklusom, de sokkalta kipihentebb vagyok így.
Reggelente 11-12 fele kelek, attól függ, hogy van órám, öt-hat körül érek haza, ha megyek valahova, akkor az adott program köt le, ha pedig itthon vagyok, akkor sorozatot nézek, csetelek, olvasok, filmet nézek, tanulok, ha kell.
Tudom, ezt nehéz megérteni annak, aki nem ilyen beállítottságú, de nekem az agyam legaktívabb órái 10-12 között vannak :D
Régen 10 fele feküdtem le, és hatkor keltem. Nem alszom ennél órában sokkal többet, de sokkal kipihentebb, kialudtabb vagyok késői fekvés-késői keléskor mint régen.
Olvasok, vagy gépezek (egy rövid animét végig tudok nézni, ha vacsi után nekiállok, kb 6 óra. Vagy játszok, beszélgetek másokkal, olvasgatok (gyakori, 9gag, stb)
Ez régóta így megy, bár mióta dolgozok, nem nagyon van ilyen, hazaérek, zúzok aludni, felkelek, csinálok kaját, eszek, aztán megyek dolgozni :D De hétvégén fent vagyok 2-3-ig, és imádom :3
21/L
Mindig mást.
Van, amikor csak bámulom a plafont és gondolkozom az élet nagy kérdésein, van, amikor netezek, néha olvasok. Amihez éppen kedvem van.
Az éjjeli bagoly lét nem különbözik a pacsirtaságtól, mi is ugyanazokat a dolgokat csináljuk, mint ők, csak kicsit más időpontokban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!