Mit csináltok az utolsó hónapban a nyári szünetből?
örülnék, ha jó idő lenne. egyszer kétszer elmenni strandra. Bulizni párszor, szabadtéri programokra menni, meg pár rendezvényre, haverokkal lógni. Meg ismerkedni új emberekkel. Aztán sulira bevásárolni pár cuccot.
16 F
2 nap Szlovákia, 1 nap Velencei-tó, barátnőzés, maximum egyszer kimegyek még velük strandra. Addig olvasok, míg össze nem folynak előttem a betűk, mert suli, versenyek és előrehozott érettségire készülés mellett nem lesz rá ennyi időm, mint nyáron. Anyával elmegyünk venni egy csomó felesleges dolgot sulira. Ezen kívül semmit nem tervezek.
15/L
Ha lenne még pár nap meló, annak nagyon örülnék, tuti elvállalnám, jól jön a pénz.
Minél több időt tölteni a barátommal, és a közös haverokkal. Hülyéskedni, lazítani, élvezni a nyarat és a fiatalságot.
Amikor pedig itthon vagyok: készülni a nyelvvizsgára (jövőre végzek a sulival, záródoga írás mellett nem sok időm lesz), átnézni a tavalyi tananyagot, segíteni papámnak, pihenni, olvasni, találkozni a legjobb barátnőmmel.
19/L
Az első fele:bulibulibulibuli,csajok,buli,csajozás.:D
A második:edzőtábor és az utolsó héten,edzések után ránézek a sulis dolgaimra.:)
14/F
Bulizás, olvasás, sportolás, barátnőzés, filmnézés, nyelvtanulás.
A sulira már csak egy-két apróságot kell beszereznem, a legfontosabbakat már megvettem. :)
Egy strand, egy kisebb fesztivál, olvasás, gyerek felügyelet és annyi alvás amennyi csak belefér. Na meg talán kellene vennem új iskolatáskát.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!