Kamaszok, milyen napotok van ma, mit csináltok?
Napoztam egy nagyon kicsit, füvet nyírtam, jelenleg grillezünk, közben nem is tudom, hogy hányadjára nézem a Ponyvaregényt(:D), később pedig elmegyek a haverjaimmal kosarazni.
17/F
Hajnal 4-5 körül hazaértem,gyorsan letusoltam,lefeküdtem aludni. Felkeltem egyszer 7 órakor elszaladtam a boltba venni egy-két dolgot ami kifogyott itthon,kiengedtem a kutyát aztán visszafeküdtem aludni.
11 körül felkeltem,lefürödtem,elvittem a kutyát sétálni beültünk a barátokkal egy kávézóféleségbe,megkávéztunk megbeszéltük a tegnap estét. Hazamentem,elmentem angolra aztán mentem apával meg a haverjaival bográcsozni. Most megint itthon vagyok,fekszek a nyugágyba és gépezek.
Lassan bemegyek,gyors összepakolom szépen a szobámat,kiteregetek, elszaladok a kutyával sétálni aztán elkezdek készülődni az estére. Neked kérdező,hogy telt a napod?
Ja meg még egyik barátnőmmel megyünk mindjárt kamillát szedni valami mezőre:D (felhívnám a figyelmet,hogy ha tudtok szedni kamillát akkor szedjetek aztán szárítsátok ki,igyátok ,mert finom is és egészséges is,ha meg pattanásos az arcotok akkor mossatok esténként azzal arcot,vagy gőzöljetek vele:D)
17l
Reggel felkeltem, felöltöztem majd elmentünk vendégségbe, egy órája jöttünk haza.
Most leültem tv elé.
16l
Barátnőmnél aludtam , 9 körül keltünk. De még beszélgettünk. Felkeltünk reggelizni utána visszafeküdtünk és beszélgettünk. Hazajöttem , ettem és bekapcsoltam a gépet :DD
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!