Ti mit csináltok/csináltatok tavaszi szünet utolsó napján?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 23. 13:51
1/10 anonim válasza:
Nekem ma van az utolsó nap, és pihenni tervezek. Megnézem, hogy kell-e tanulni valamit holnapra, és ha igen, akkor belenézek. Talán ennyi. :)
2/10 anonim válasza:
Nekem majd vasárnap lesz az utolsó nap. :-) Valószínűleg átnézem a tanulnivalót/leckét írok.
3/10 anonim válasza:
tegnap volt
strandoltunk egy nagyot :-)
4/10 anonim válasza:
Ma van az utolsó nap. Jelenleg tanulok, mindjárt megyek fogorvoshoz, aztán ha hazajöttem lehet megnézek egy filmet, vagy valami sorozat után nézelődök.:)
5/10 anonim válasza:
Tegnap volt az utolsó nap. Bulizni voltam. Csúnya volt az első pár óra ma reggel...
6/10 anonim válasza:
Tegnap volt szintén. Tanultam egész nap, ma pedig nem mentem órákra, mert vizsgám volt. Jól sikerült, azt hiszem ötös lett! :) Most pedig szusszanok egyet, és tanulok tovább, mert még hátravan a vizsgának a második része, de a legnehezebben már túl vagyok. :)
7/10 anonim válasza:
Tegnap volt, bár számomra két nap volt összvissz a szünet, előző héten Angliában voltunk sulis kiránduláson. Tehát azt pihentem ki még mindig, pakoltam el a cuccaim, meg tanulgattam, pótolgattam :)
9/10 anonim válasza:
Tanultam a holnap írandó történelem-témazáróra, illetve táplálkoztam (Ezalatt az értendő, hogy a húsvéti csokikat/tortát/kuglófot/minden földi jót tömtem magamba. :D)
10/10 Gyémántlány válasza:
Pénteken lesz, mert beteg vagyok és a héten már nem megyek. Remélem...
Naaaagyon jó lesz, mert a gigantikus töri TZ-re fogok tanulni, amire hétfőn kerül majd sor. Meg lehet, hogy filmezek is egyet... Ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!