Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Hogy telik a tavaszi...

Kamaszok! Hogy telik a tavaszi szünet? Meddig tart nektek? (nekünk csak keddig van)

Figyelt kérdés
2014. ápr. 20. 15:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
Erdélyben élek és itt már egy hete tart a vakáció egészen szerdáig. Elég unalmas, filmeket nézek, olvasok, alszom, találkoztam a barátnőimmel, akik más iskolába járnak és kb. ennyi. Az iskolát se várom, mert nincs nagyon kedvem tanulni, de már szivesen látnám az osztálytársaimat.
2014. ápr. 20. 15:39
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
:D előző milyen jó életed van:D unod az iskolát mert tanulni kell, de ha szünet van az is unalmas XD komoly ember vagy...
2014. ápr. 20. 17:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem nem valami jól, szívesen cserélnék első válaszolóval. Kb. február óta vártam ezt a szünetet, azt terveztem, hogy majd nyugiban megcsinálom a tanulnivalót, belekezdek pár sorozatba, sorozat maratonozom, filmezek, talizok a barátaimmal többször is. Ehelyett kiderül, hogy a szünet keményen 6 nap és annyi házim meg tanulnivalóm van, hogy azt se tudom, hogy hol áll a fejem, és egy kicsit már most is pánikolok a szerdától (aznap kezdünk mi is). Ja és nagyon nehezen tudom rávenni magam a tanulásra, ha viszont nem tanulok gyomorgörcsöm van attól, hogy nem tanulok. Elég gáz a helyzet, de legalább a csütörtököm viszonylag jó volt (LB-m 16. születésnapja volt).

16L

2014. ápr. 20. 17:57
 4/14 anonim ***** válasza:

Hát elég unalmas. Bár pénteken jót buliztam, de ennyi. Tényleg elég rövidke szünet...Ja, és még szerencsémre meg is fáztam. Remélem, el tudom húzni sulikezdésig, és akkor elmennék orvoshoz. De biztos nem lesz ekkora szerencsénk.

Nekünk csütörtökön kezdődött, és szerdáig tart, tehát 7 nap. (suliban csütörtökön kezdünk)

2014. ápr. 20. 18:30
 5/14 anonim ***** válasza:
szerencsém*
2014. ápr. 20. 18:31
 6/14 anonim válasza:
100%
Nekem sajnos elég unalmas.
2014. ápr. 20. 18:57
 7/14 anonim ***** válasza:
73%
Első vagyok. Most nem én tehetek róla, hogy számomra unalmas a vakáció. Az idő is elég rossz volt, így ki se tudtam mozdulni itthonról. És nem hiszem, hogy másfél hét semmittevés utan bárkinek is lenne nagy kedve a tanuláshoz, de azt egy szóval sem mondtam, hogy nem tanulok. Ne itélkezz, úgy, hogy nem ismersz.
2014. ápr. 20. 19:27
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

elvagyok,találkoztam a barátnőimmel,edzésen voltam,pihizek:)

nekünk is szerdán kell menni megint,viszont pénteken nem kell mennem egy bizonyos dolog miatt,sőt,kedden is hiányozni fogok pár óráról,úgyhogy nem lesz vészes.valahogy már csak kibírom nyárig...

2014. ápr. 20. 23:57
 9/14 anonim ***** válasza:
81%

"És nem hiszem, hogy másfél hét semmittevés utan bárkinek is lenne nagy kedve a tanuláshoz"

Erre a mondatra leginkább annyit tudok mondani hogy OMFG! Azt mondod nincs kedved a tanuláshoz másfél hét pihi után? Akkor mikor van kedved bass*zameg:D? Ha iskola lenne akkor meg azt mondanád hogy azért nincs kedved mert már így is annyit tanulsz az iskolába minden hétköznap hogy már kivan a tököd vele. Ha meg szünet van akkor meg azért nincs kedved mert pihenned kellet? VAGY MI? Most ebbe a mondatba mi az összefüggés a két dolog közt??? Őszintén.

Ki mondta hogy nem tanulsz, és főleg ki ítélkezett? Senki... Én csak azt nem értem, hogy egy csomó kamasz nem szeret tanulni, mert unalmas, ráadásul még nyavalyognak hogy mennyi időt elvesz a suli, meg nincs is idejük tanulni, erre ha szünet van, 1 hetet nem bírnak ki mert már unalmas. Most akkor ti mit élveztek? Tanulni nem szeretsz, ha szabad vagy és csinálhatsz akármit azt se szereted. Minden csak unalmas. Nem értelek titeket, hogy lehet ennyire besavanyodott vki ennyi idősen, kb. mint vmi nyolcvan éves nagymama sorozatokat, meg filmeket nézel, meg alszol. Oké, rossz idő volt, de nem hiszem el hogy ott akkora viharok lettek volna egész tavaszi szünetbe hogy ne tudnád elfoglalni magad vmi-vel. Rengeteg dolog van az életbe amivel eltudjátok foglalni magatokat, nem hiszem el hogy lehet vki ilyen életképtelen, hogy ha dolgozni, vagy suliba járni kell az unalmas és fárasztó, ha meg szabadon van engedve rengeteg szabadidővel, akkor meg unatkozik, meg nem tudja elfoglalni magát...

Csak hogy már én is írjak a kérdéshez (én is kamasz vagyok) az én válaszom az, hogy nagyon jól telik, jó volt egy kis pihenés végre. Egy picit gyorsan telik, fura hogy már hétfő van, azt még egy csomó dolgot nem csináltam, amit akartam csinálni, de mind1 most rákapcsolok kicsit és még kiélvezem az utolsó napokat (szerdán már menni kell).

2014. ápr. 21. 12:31
 10/14 anonim ***** válasza:
Csütörtökön eljött hozzám a barátom,megünnepeltük,hogy 5 hónaposak vagyunk,pénteken elvittem a ballagási meghívókat plusz kaptam a névnapomra gofri sütőt,úgyhogy sütöttem gofrit, szombat-vasárnap a barátomnál aludtam,közben lementünk a kori pályára, ma hazajöttem és várom unokatesómékat mivel majdnem 1 éve nem láttam őket és itt fognak lakni egy kis ideig :)
2014. ápr. 21. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!