Kamaszok, mi olyan jó a tumblrbe?
Figyelt kérdés
14 vagyok, de nem értem a lênyegét, mi a jó benne.2014. ápr. 19. 15:44
1/17 anonim válasza:
Az önvagdosós, önsajnálós, "magányos" tinik így hirdetik magukat.
2/17 anonim válasza:
A Tumblr -t nagyon sokféle dologra lehet használni. A blogok túlnyomó többsége valóban a nagyon "újszerű" és "kreatív" Oravecz-Coelho-idézetek nagykönyve, de ha jó helyen keresgél az ember, értelmes tartalomra is bukkanhat. Rengeteg kevésbé ismert művész - grafikusok, írók, költők, satöbbi - használ Tumblrt.
3/17 Kameko-san válasza:
Én képeket szoktam ott keresni, nagyon sok szépet és jó minőségűt találok. :)
5/17 anonim válasza:
mint minden közösségi oldalnak, a tumblr-nek is megvan a jó és a rossz oldala is. ha az ember elmélyül benne és nem a fent említett tipikus "wow such mély very idézet" blogok közt keveredik el, akkor tulajdonképpen a saját érdeklődésének megfelelő közösségbe kerülhet bele, legyen az bármi - filmek, könyvek, művészetek. hasonló érdeklődésű barátok szerezhet a világ tulajdonképpen bármelyik pontjáról, egy csomó érdekes információt tudhat meg, saját kreatív munkáját is terjesztheti/népszerűsítheti az oldalon, csak tudni kell használni.
6/17 anonim válasza:
Van 1-2 jó tumblr, főleg a grafikusak, rengeteg ember rajzol nagyon szépen, és azokat töltik fel. Persze van rossz oldala is, rengeteg kb. veled hasonló korban lévő csajszi csinál magának, ahova semmitmondó idézeteket meg hülyeségeket tesz ki, rózsaszín háttérrel meg miegymás. Ez teszi kb. a tumblr-k 30%át.
7/17 anonim válasza:
nem az önsajnáltatásról szól :) egy napló ahol mások gondolatai olyanok mint a tieid. kitudod fejezni magad, a hangulatod. és nagyon összetartó banda:)
8/17 anonim válasza:
Szinten 14 vagyok,en grunge blogot vezetek. Szerintem nagyon jo dolog,mert Magyarorszagon nem tul elterjedt ez az eleterzes,es igy sok mas hasonlo felfogasu embert ismerhettem meg,a vilag minden tajarol.
Ugy gondolom,neked is erdemes egy fiokot csinalnod,egy probat mindenkeppen meger:) Ha el akarod kerulni a self-harm blogokat,meg a tipikus "tinitumblikat" (de utalom ezt igy leirni,szornyu.),akkor indits egy teljesen mas temaju oldalt,es olyan blogokat kovess. Nagyon jo szorakozas,ja,es ha kulfoldiekkel levelezel,a nyelvtudasod is sokat javul(tapasztalat,en szinte innen tanultam meg az angolt).
14/L
9/17 anonim válasza:
Nekem az a jó, hogy kpopper vagyok(ha nem tudod mi az, akkor keress utána) és sok blogot követek, amiken keresztül úgymond..tájékozódok a kedvenc idol-jaimról, hogy éppen mit csinálnak, mi történik velük, és új idol-okat is megszeretek. Nekem is van egy blogom, de mostmár nem nagyon posztolok új dolgokat, inkább csak rebloggolok. Nem vagyok egy nagy függője, de nincs nap, hogy ne nézegetném, mert mindig van valami újdonság :D Hát nekem ez jó a tumblr-ben. 16/l
10/17 A kérdező kommentje:
Áhh, nekem nagyon vegyes a stílusom, a zenéim. Nem is tudnám magam egy szubkultúrához csatolni, a legközelebb a cybergothok állnak hozzám, de külső alapján inkáb scenenek nézek ki, tupírozott haj nélkül (színes). Viszont rajzolok, sminkelek, festek, hajat festek, néha varrok, de nem hiszem, hogy a dolgaim iránt lenne-e olyan érdeklődés, amiért érdemes lenne belekezdenem egy ilyenbe. Régen deviantartoztam, az jó is volt, de meguntam azt is.
2014. ápr. 20. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!