Az én tumblrömet látva rátennék a tucat jelzőt. De én így szeretem a tumblimat, ki tudom adni az érzéseimet, örömöm, bánatom. Nincsenek rajta vagdosós képek semmi ilyesmi.
Én se értettem mi olyan jó benne, csináltam, és egyszerűen wow. Beleszerettem. Próbáld ki, nem fogod megbánni.
2014. ápr. 20. 12:08
12/17 anonim válasza:
Én pl a fandom blogokat szeretem, viccesek és ellazítanak:) Néha beszélgetni is szoktam, és elég meglepő, de tényleg sok normális, kedves embert találtam, akikkel közös az érdeklődésünk.
En egyedül gif-eket (mozgóképek) szoktam rajta keresgélni, hogy peofilomat feltöltsem velük. Egyébként egyetértek az wlső hozzászólóval, csak pontosítanék. Ezt jelenti a MAGYAR tinik számára. (Érdekes a küldöldiek rendeltetésszerűen tudják hasznalni)
2014. ápr. 20. 20:24
15/17 anonim válasza:
1# ez egyáltalán nem igaz! Ne úgy mondj véleményt, hogy nem érzed át.
A többi választ ezek után el sem olvastam...
Kedves kérdező!
A tumblr az önkifejezés eszköze. Az érzéseinket tudjuk vele kifejezni. Olyan ez mint egy napló. Csak épp internetes és nyilvános. De ugyan azt a célt szolgálja.
Ki tudjuk fejezni az érzéseinket, a vágyainkat. Ha valaki vagdosós képet tölt fel, annak oka van. Nem mondom hogy nem, sajnos vannak olyanok, akik ezt "divatból" vagy "csak úgy" csinálják. De a legtöbbjüknek oka van rá, amiért nem lenézni kell őket meg hasonló, hanem segíteni. Fogalmunk sincs róla, de egy jó szó akár egy emberi életet is megmenthet.
2014. ápr. 21. 13:02
16/17 anonim válasza:
Egyáltalán nincs igazatok! A tumblr-rel kifejezheted önmagad, elmondhatod, leírhatod, azt amit másnak, máshol nem tudsz/mersz. Ez nem önsajnálat. Ez önkifejezés! Én depressziós voltam, pszichológushoz is jártam, úgyhogy úgy mondogassatok ilyeneket hogy tini aki fel akarja hívni magára a figyelmet a sok gondjával stb. Pont, hogy nem. ez az az oldal, amit a barátaidnak mutogatsz szívesen. Csináltam tumblr-t és azóta jobban vagyok sokkal. De majd akkor mondjatok ilyeneket, amikor nektek kell apuka nélkül felnőni, megerőszakolnak és a barátod is szakít veled. Bunkók.
2014. ápr. 22. 15:20
17/17 anonim válasza:
Én ott követek pár Sims-es gamert, utazós fotókat megosztó embert, szöveges képeket (pl. Justgirlythings, summerbucketlist), illetve a kedevencemet: Skinny problems. Mintha csak én írta volna azt a blogot. Na jó, én nem tudnék úgy fogalmazni angolul, de azon kívül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!