Kamaszok! Hogy telik a tavaszi szünet? Meddig tart nektek? (nekünk csak keddig van)
Jól telik a szünet. Furcsa, de egyrészt lassan, másrészt nagyon gyorsan. Szerencsére volt, van pár programom, így egyáltalán nem unatkoztam. Azt terveztem, végre kialszom magam, hát, ma sikerült először kicsit tovább aludnom, egyébként minden reggel keltem időbe, mert volt mit csinálni.
A barátom meglátogatott, bemutattam itthon, bár anyu sajnos nem volt itthon. Az pl. egy csodálatos délután volt. Most viszont már nagyon hiányzik a barátom, és emiatt úgy érzem, hogy lassan telik a szünet.
Viszont nem volt még időm tanulni, holott elég sokat kellene, emiatt pedig gyorsan telik a szünet.
Szerdán kezdünk mi is..
Csütörtöktől-csütörtökig tart.. szóval kellemes..:D
Csütörtökön: mászkáltam haverokkal
Pénteken: buli
Szombat: hazaértem, haverok
Vasárnap: aludtam, kaja, haverok
Hétfő: rasztultam tovább
Kedd: voltam lovagolni.. kémiázok meg elmegyünk vmerre.:D
Szerda: fizika, haverok
váááárom a nyarat. *-*
15l
Egész kellemesen..főleg h:
szerdán bemegyek, csüt - péntek oszt kirándulás, jövőhéten hétfőn - kedden még benézek, szerdán ballagás és vége :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!