Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Hogy telik a tavaszi...

Kamaszok! Hogy telik a tavaszi szünet? Meddig tart nektek? (nekünk csak keddig van)

Figyelt kérdés
2014. ápr. 20. 15:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jól telik a szünet. Furcsa, de egyrészt lassan, másrészt nagyon gyorsan. Szerencsére volt, van pár programom, így egyáltalán nem unatkoztam. Azt terveztem, végre kialszom magam, hát, ma sikerült először kicsit tovább aludnom, egyébként minden reggel keltem időbe, mert volt mit csinálni.

A barátom meglátogatott, bemutattam itthon, bár anyu sajnos nem volt itthon. Az pl. egy csodálatos délután volt. Most viszont már nagyon hiányzik a barátom, és emiatt úgy érzem, hogy lassan telik a szünet.

Viszont nem volt még időm tanulni, holott elég sokat kellene, emiatt pedig gyorsan telik a szünet.

Szerdán kezdünk mi is..

2014. ápr. 21. 20:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Csütörtöktől-csütörtökig tart.. szóval kellemes..:D

Csütörtökön: mászkáltam haverokkal

Pénteken: buli

Szombat: hazaértem, haverok

Vasárnap: aludtam, kaja, haverok

Hétfő: rasztultam tovább

Kedd: voltam lovagolni.. kémiázok meg elmegyünk vmerre.:D

Szerda: fizika, haverok

váááárom a nyarat. *-*

15l

2014. ápr. 22. 11:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Egész kellemesen..főleg h:

szerdán bemegyek, csüt - péntek oszt kirándulás, jövőhéten hétfőn - kedden még benézek, szerdán ballagás és vége :P

2014. ápr. 22. 16:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Jövőhét csütörtök péntek szünet + szerda nekünk aztán szombat vasárnap azután egy 3 napos éretségi szünet . ez egy 8 napos szünet lesz nekünk 2 nappal hosszabb mint a tavaszi
2014. ápr. 23. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!