Diákok! Ti mit csináltok az utolsó héten a nyári szünetből?
szia!én már készülődök a sulira,eltervezem,mit viszek magammal az albérletbe,rendet rakom a szobámban,főzök,sütök,segítek otthon,úszás kurzusra jelentkeztem,de előtte még úszó klubokat keresetem,s kiválasztottam a legmegfelelőbbet,e.maileztem a klubok edzőivel,nyelvet tanulok,cicáimmal,kutyusommal vagyok,vasárnap még elmegyek egy barátnőmmel kirándulni,ezzel zárom a nyarat
és te kedves kérdező mit csinálsz az utolsó héten?
nekem már nincs olyan szünet hangulatom
Kitakarítom jól a szobámat, mert Karácsonyig nem nagyon lesz lehetőségem rá (egyetemista vagyok, alig járok haza), bulizok egy utolsót a barátaimmal, rendszerezem a laptopomon a tanulnivalókat, jegyzeteket, kiélvezem az udvar nyújtotta örömöket, állataimmal levést (ilyen lehetőségem sajnos nincs ott, ahol tanulok), segítek itthon még amiben tudok. Kb. ennyi. Meg bevásárolok, ruhát, írószert.
21/L
Szinte minden éjszaka elmegyek a barátaimmal bulizni, napközben sokat vagyok a kertben a kutyusommal, vagy mászkálok a barátnőimmel.
Mondjuk nekem annyira nem rossz, mert a sulis napokon is egész délután a barátaimmal vagyok, hétvégente pedig bulik. Csak a jó időt fogom hiányolni :)
Tanulok az osztályozóra (előre hozott érettségi miatt). Most pihenek, mert már lassan elsorvad az agyam:D
Sajnos későn álltam neki, és most szívok vele.
Hát ma éppen megírtam 4 olvasónaplót még 1 van hátra, de azt holnapra rakom.Aztán holnap még elmegyünk egyet biliárdozni a haverokkal meg szórakozni.Pénteken pedig nagyon befogunk rúgni, mert a városban lesz egy ilyen fesztivál féle.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!