Egykék! Ti mit csináltok nyáron?
Figyelt kérdés
Én unatkozom, a barátnők messze vannak, takarítani nem lehet mindig nincs semmi ötletem. 19/L2012. jún. 22. 16:36
1/13 anonim válasza:
ugyan így vagyok én is, most érettségiztem, barátnők messze élnek, és én itthon unatkozom:/
néha tanulok 1 kicsit, pl.: nyelvet
2/13 anonim válasza:
Érdekes, én soha nem unatkozom. Strandra járok, olvasok, tévézem, vagy csak kifekszem a napra. Kertészkedem, a kutyáimmal foglalkozom, sétálok velük.
3/13 anonim válasza:
Tv, net, olvasok, zenét hallgatok, zongorázok, futok, telefonon felhívom a barátnőim ( mert messze vannak ), napozok és unatkozok .. :/
4/13 anonim válasza:
19 évesen tanulhatnál nyelvet, dolgozhatnál stb... én mondjuk 21 vagyok, de nyelvvizsgára tanulok, meg tételeket tanulgatok mert következő félévben államvizsgázok. ezenkívül lehet, hogy elvállalok valami alkalmi munkát is ha sikerül
5/13 anonim válasza:
De hogy-hogy messze vannak a barátnők? 19 évesen hogy szereztél barátokat az ország másik végén? Amúgy nekem van 3 tesóm de ők már rég nem élnek velünk, így itthon "egyedüli gyereknek" számítok. Nem unatkozok soha, igaz én sem egy településen élek a barátaimmal, mert bejárós voltam gimiben, 20 km választ el minket. Én minden nap bemegyek kocsival a városba, mert a barátom is ott él, valamint oda járunk vásárolni is a szüleimmel. Másfél éve van jogsim, azóta nem volt olyan nap, hogy ne mentem volna be valamiért, ma is voltam már délelőtt, de este is megyek. Ilyenkor a barátaimmal találkozok, fagyizunk, kávézóba járunk, vásárolgatunk, most, hogy én már túl vagyok az érettségin, várjuk a jövőhetet, hogy ők is túl legyenek rajta, aztán beindul a strand szezon. Nálunk nincs normális strand, de a környéken több is, nagyjából 50 km-es körzetben, így ezeket fogjuk végigjárni, de tervezünk menni Hajdúszoboszlóra, Zalakarosra, meg két hétre megyünk a Balcsira is, egy hét buli Siófokon, aztán átköltözünk Balatonfüredre kipihenni a bulizást. A barátommal is minden nap találkozok, vele mondjuk inkább begubózunk otthon a klímás lakásban, és ha menni szeretnénk valahova csak napnyugta után indulunk el. Vele is megyünk nyaralni majd augusztusban 2 hétre, de nem árulja el hova, csak azt mondta, hogy tengerpartra. Szervezz te is valahova egy 1-2 hetes nyaralást a barátnőkkel, ott együtt lehettek, pihenhettek, strandolhattok, vagy bármi, ami jól esik. És próbálj meg minél több programot szervezni, a távolság ne legyen akadály, van autó, busz, vonat, akár találkozhattok "félúton" is, valami jó hely biztos van a környéketeken. Menjetek állatkertbe, vidámparkba, strandokra.
6/13 anonim válasza:
Én unalmamba oroszt tanulok. x)
7/13 anonim válasza:
Én most angol felsőfokúra készülök, meg spanyolt elkezdtem tanulni, végre van időm szépirodalmat olvasni az érettségi után, napozom, barátnőkkel megyünk bulizni. Mozdulj ki.
18L
8/13 anonim válasza:
5# nekem spec. kávéra sincs pénzem, nem hogy amiket leírtál :D bár igaz nem mindenhez kell pénz :) csak azért ez egy átlagos anyagi háttérrel rendelkező 18-19 éves lánynak azért nem fér bele ..:)
9/13 anonim válasza:
Akkor kávé helyett lehet otthon sütni egy sütit a barátnőkkel akik esetleg odautaznak hozzánk, vagy fizetős helyett szabadstrandot keresni valahol. Emberek, találjátok már fel magatokat...
10/13 anonim válasza:
Miért vagyok lepontozva? Mi lenne erre a helyes válasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!