Mikor teljesen a padlón vagytok, mit csináltok, hogy jobban érezzétek magatokat? Mit csináljak én? Hogyan tegyem rendbe magam?
A pasim elhagyott, összejött egy fiatalabb, szép lánnyal. A pénzügyi helyzetem katasztrófa, alig-alig tudom kifizetni a számlám, van amivel csúszok is. Pl közösköltséget ebben az évben nem is fizettem. Sajna a szüleim sem tudnak segíteni.
Az egyetemen is rosszul teljesítettem, botrányos.
Most csak itt fekszek a lakásban már egy hete, nincs erőm takarítani, se semmihez. Rászoktam a cigire, napi 2 dobozzal szívok. Egy pocsék embernek érzem magam, közben az exem siratom,és még sikerült 15 kg-ot is felszednem, a hajamat meg levágattam.szóval egy szerencsétlen, csúnya, dagadt reménytelenség vagyok.:(
Ha leszoksz a cigiről tudnád fizetni a számláidat.
1 doboz 700 ft 2 doboz 1400 ft naponta... 1400*30= 42000 ft egy hónapra.
Keress munkát, járj el a barátaiddal és ismerkedj.
Sokat kell gondolkodj, átértékelned a dolgokat az elmúlt év eseményeiről ahhoz, hogy túl tudj lépni. Találj magadnak mellé egy hobbit (nekem a zene, az éneklés volt) ami boldoggá tesz, és kicsit könnyít a lelkeden. De emellett, ahogy írtam, rá kell jönnöd, hogy nem te b*sztad el: hogy a szakításban nem te vagy a hibás (bár nem tudom), a pasi vesztett ezzel csak, de jó sokat. Próbálja csak meg azzal a cicababával, majd rájön, hogy nem minden a külső, had kapjon csak egy pofont.
Nekem is volt mélypontom, én internetes játék függő lettem. Vitatkozhatunk, hogy melyik a jobb... Elhíztam, nem foglalkoztam a tanulmányaimmal, életem legrosszabb bizonyítványát kaptam akkor. Főleg magam jöttem rá arra, hogy ez így nem jó, de ehhez kellettek édesanyám és a barátaim kioktató szavai. Most már sportolok is (ezt ajánlom neked is, nem olyan borzasztó az, elindulni a nehéz, utána már sima ügy :) ) Rengeteget sírtam, de ehhez tényleg idő kell, te is légy türelmes magadhoz. A cigit felejtsd el, drága, büdös, egészségtelen.
Itt az a lgenagyobb baj, hogy azt hiszed ezektől a kényszercselekedetektől (cigi, zabálás stb.) bármi is meg fog változni! hát elmondom neked kiscsillag, hogy nem!
essék felállni és tivábbmenni! Szerinted hányan vannak még ettől is rosszabb helyzetben?
Ha kimásznála lakásból fele ennyi időbe sem kerülne a "gyászod", mert látnád, hogy a világon más is létezik! Egydül is lehet boldogan élni! Aztán majdcsak megakad rajtad valaki szeme...
És igen: egy bagós, kényszerzabáló, depis nő kevésbbé vonzó...
Cigi helyett menj el futni! Az ingen van plussz még a lelki egyensúlyod is helyrebillenti, illetve segít a plusz kilók leadásában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!