Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináltok amikor nem...

Mit csináltok amikor nem érzitek magatokat szépnek? Milyen újítást vagy mivel dobod fel a külsőd?

Figyelt kérdés

annyira unom ahogy kinézek nem tetszem magamnak:( a barátom szerint szép vagyok és természetes de én minden más lányt szépnek és változatosnak látok körülöttem.

hosszú barna hajam van se nem egyenes se nem göndör,a szemem színe változó napon inkább zöld normál fényben a hajammal megegyező barna.nem szoktam festeni magam

2011. aug. 2. 21:01
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

van egy mondás hogy: Az a nő szép, amelyiket szeretik.

nem is tudom mire gondoljak...

2011. aug. 2. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én olyankor ki se mozdulok a szobámból.De olyankor általában veszek egy jó meleg fürdőt és csinálok egy szépítkező napot,ezen azt értem,hogy pl. testradír,krémek,hidratáló krémek ésatöbbi

A leírtak alapján szerintem nagyon szép lehetsz,de ha annyira vágysz a változásra szerintem tépesd meg a hajad,fesd ki magad,persze ne egy kiló sminket,hanem valami szép szolidat :) esetleg fesd be a hajadat

Vagy menj el ruhát vásárolni cipőket,ékszereket stb. engem az mindig feldob :)

2011. aug. 2. 21:14
 3/9 A kérdező kommentje:

hát a hajamat tuti nem festem be de lehet elmegyek fodrászhoz hogy valami formát vágjon:)

ékszert pedig mostanában nem is hordok,de ez egy jó ötlet:)

2011. aug. 2. 21:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Én olyankor levágatom és más színűre festetem a hajam.
2011. aug. 2. 22:26
 5/9 anonim ***** válasza:
47%

Én elbújok olyankor. Ruhák mögé, szobám ajtaja mögé, barátom háta mögé... elég sokszor van ilyen. Nem tudom, hogy Ő szépnek tart-e.. Nem is az a fontos. Ha majd én szépnek vagy legalább elfogadhatónak tartom magamat, az lesz a fontos. Sosem kérdeztem még meg Tőle, hogy szerinte szép vagyok-e... Nem is fogom.

18L

2011. aug. 3. 17:37
 6/9 A kérdező kommentje:
fú utolsó és magtól nem mondja?
2011. aug. 3. 20:21
 7/9 anonim ***** válasza:
én a körmömet lakkozom folyamatosan. Lehet, hogy hülyeségnek tűnik, de a hajamon nem szeretek változtatni, a körmeim viszont állandóan másmilyenek. kicsi smink, felveszek vmi szép ruhát, és nyugalom van a lelkemben :D
2011. aug. 5. 12:51
 8/9 anonim ***** válasza:

ez jó kérdés :)) én is sokszor érzek így :)

ilyenkor mindenkit gyönyörűnek látok körülöttem

jó ötletnek tartom azt a szépítkezős napot

meg kipróbálhatnál valami szolid sminket: egy kis szempilla spirál, valami szép pirosító/bronzosító amelyik jól áll + valami rózsaszínes rúzs/szájfény.sokat dob az összhatáson

a hajadat is megcsinálhatod te magad..nem kell feltétlenül fodrászhoz menni..ugye mondtad,hogy nem teljesen egyenes, inkább hullámos, szóval csinálhatnád azt,hogy még hullámosabb legyen :)

+ valami csinosabb ruha és kész is vagy

2011. aug. 5. 13:19
 9/9 A kérdező kommentje:

köszi:)

tegnap egészen sikerült kihoznom magamból a maximumot:)

megcsináltam pont ilyenre a hajam:

[link]

persze én nem vagyok ennyire szép mint selena gomez,dehát vagyunk még ezzel így egy páran:/ :)

tussal is kihúztam a szemem felül és a szempillaspirál miatt nagyon hosszúnak tűnnek a szempilláim:)

ma már nem vagyok kifestve meg semmi újra egyenes összekonytolt haj de talán jobb ha csak néha csípem ki magam mert ez most így mindenkinek annyira nagy feltűnést keltett és sok pozitív visszajelzést kaptam:)

2011. aug. 5. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!