Ki mennyi időt tölt el suli/munka előtt magával? Miket csináltok? Napközben, hogy tartjátok tökéletesen magatokat?
Reggel alapvető dolgokon kívül (zuhanyzás, stb.) nem sok mindenre van idő, kisminkelem magam, de nálam ez kb. 3 perc - tussal kihúzom a szemem + rúzs. (Ha nincs kedvem, vagy frissen van mosva a hajam és magamat kipihentnek így az arcomat szépnek érzem, ez is kimaradhat. :) Ha szar a hajam és nyúzott a fejem, akkor zavar, ha nem terelem el a figyelmet egy kis sminkkel.)
Napközben nincs időm "tökéletesen" tartani magam, vagy sikerül, vagy nem. Előfordul, hogy kócos a hajam, vagy ilyesmi - nem teszem ezt szorongás tárgyává.
este már előkészítem a ruhám reggel csak belebújok nem sminekelek csak fésülködök szal kb 10 perc alatt kész vok
14/l
6:30-kor kelek, fog mosás,wc,felöltözés,becsomagolás,kajálás néha még suliba is reggel csinálom a kaját bár ezt inkább előző nap, és kb 7kor indulok ki a buszhoz.
17f
Én 6-kor kelek. Előző nap kiválasztom a ruhát, másnap belebújok, vasalom a hajamat és kihúzom a szememet.
15/L
én 6 kor szoktam kelni de 7 kor megy csak a busz.sokszor egy óra alatt nem tudok összekészülni xD
reggel pakolok be sokszor,mosakodás,aztán megyek a szobámba vissza bekapcsolom a hajvasalót.addig ruhát választok .utána sminkelem magam,hajat vasalok.kb ennyi:D de nem mindig sminkelek
15/L
én 7:30-kor kelek xD
belebújok a ruhámba, amit az azelőtti nap kivélasztottam
mosdás, fogmosás, fésüldökés, kb ennyi:D
és 7:50-kor indulok a suliba:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!