Ti mit csináltok a régi füzetekkel, dolgozatokkal, egyéb kacatokkal?
Tankönyveket elteszem, meg a füzeteket is, kivéve azokat amihez aztán nem lesz soha semmi közöm, és ne érettségi tantárgy, mert azokat kidobom.
A fecniket, röpdogákat, meg az ilyeneket is kidobom.
Kiválogatom és hasznosság szerint döntök.
A nem kellő könyveket odaadom ismerősnek akinek jók, ami nem kell az papírgyűjtés. (De el is adhatod őket, egy kis pénz visszatud jönni belőle.)
A az egyébként nem kellő füzetekből kiszoktam szedni az üres lapokat, firkálni, vázlatot írni tökéletes. Na meg gimisként egy kis mappában mindig volt nálam, arra az esetre ha dolgozatot írnánk. Legalább nem kellett a füzetből tépkedni.
A maradék sallang pedig szelektív hulladékgyűjtő, vagy simán jó gyújtósnak is szalonnasütéskor.
Akkor így frissen érettségi után majd egy hónappal elmondom én mit csináltam a cuccaimmal :D
-tankönyveket bevittem a suli könyvtárába, kivéve a nyelv könyveket
-matek könyveket a matek tanárnak
-füzetek kuka, félig üres füzeteket félre tettem
-dogákat a kukába tömködtem
-tételeimmel még nem tudom mit csinálok így azokat ez egyik fiókba suvasztottam
-tollakat, ceruzákat egy régi tolltartóba begyűjtöttem
18/L
A tankönyveket eszemben sincs kidobni. :O Jövőre érettségizem, de első osztálytól megvan az összes könyv és füzet. Legalább az általános iskola első 5 osztályos cuccaitól megszabadulnék, de anyukám őrizgetni akarja őket.
A füzeteimet is legszívesebben kidobnám mind, mindig is a tankönyveimből tanultam, mert képtelen vagyok normálisan vezetni a füzeteim, de bennem van a gondolat: mi lesz, ha szükségem lesz rá? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!