14-15 éves fiúk (-lányok)! Ti mit csináltok tanítás után? Tippek hogy mit csináljak délutánonként és hétvégén?
Olvasok.(Szent Johanna gimi)
Gyöngyöt fűzök, karkötőket gyártok, rajzolok,zenét hallgatok, netezek, nagyszülőket látogatok, elmegyek futni.
Tanulok. Ha van edzésem akkor edzés és utána tanulás. Utána általában filmet nézek illetve a géppel kötöm le magam. Este szoktam olvasni.
Hétvégén: Találkozom barátaimmal , játszok a kutyámmal , meccsekre megyek vásárolok , filmet nézek ilyesmiket.
Néha suli után beülünk valahova egy kólára vagy pizzára osztálytársakkal. Délutánonként olvasok, gépezek, zenét hallgatok, filmezek vagy a barátnőmmel vagyok. :)
15/l
1. tanulás címén olvastam, gépeztem, tévéztem
2. barátokkal lógtam "közös feladatunk van" jeligére (bár akkor tényleg foglalkoztunk a lecóval is)
3. kajáltam - kb. fél óránként :D
Leginkább tanulok, de látom, ez már oldschool.
Olvasok, sorozatot nézek egyébként.
Kedves kérdező, bocs, hogy válaszolok, pedig nem nekem tetted fel a kérdést (életkoromnál fogva).
Azért rossz a kérdésed, mert Magadról semmit nem árultál el.
Kétféle embertípus van, és aszerint más a válasz, hogy Te melyikbe sorolod Magad.
Az INTROVERTÁLT emberek inkább egyedül, vagy max. 4 fős társaságban érzik jól magukat.
Az EXTROVERTÁLT személyiségnek folyton tárasaságban kell lennie; ha egyedül van, akkor szorong.
Érdekes módon, a két típus közül az intro az, aki soha nem unatkozik!
Nem tudom, a kérdező melyikbe tartozhat a kettő közül. Próbáld ki azt, hogy kinézel filmeket (nem okvetlenül csak Oscar-díjas tömegfilmeket), menj el, és nézd meg moziban (!!!) őket. (Igen, egyedül.)
Végülis ebben az életkorban az a legfontosabb, hogy fontos dolgokat tudj meg az életről. Az már a Te dolgod, hogy megtaláld azokat a hangokat, amelyere szívesen figyelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!