Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14-15 éves fiúk (-lányok)! Ti...

14-15 éves fiúk (-lányok)! Ti mit csináltok tanítás után? Tippek hogy mit csináljak délutánonként és hétvégén?

Figyelt kérdés
2014. okt. 16. 18:26
1 2
 11/18 anonim válasza:
46%
10 éves vagyok!!!
2014. okt. 20. 10:43
 12/18 anonim válasza:
Hali én 15éves vagyok.Tanulás után általban tanulok,lógok a haverokkal,számítógépezek,elvégzem a munkámat és esténként motrozok úgy 1órát vagy másfelet...attól függ mennyi időm maradt
2014. okt. 20. 18:16
 13/18 anonim ***** válasza:
Tanulok, edzésre megyek, netezek, olvasok, filmaet-sorozatot nézzek. Hétköznap nincs valami sok időm, 5 körül érek haza és sok a tanulnivaló.
2014. okt. 20. 19:05
 14/18 anonim válasza:

A kérdés szintén nem az én korosztályomnak lett feltéve, de Én annak idején gitárórákra jártam és nagyon nem bántam meg. Amellett, hogy a zene egyfajta mentális kultúrát ad, később nagy sikerem volt a csajoknál, főzéseken stb :)

Mindenképp kezdj el foglalkozni valami értelmessel.

Sport, kosárlabda, foci, kézilabda.

Ne csak egy maradj a tömegből aki ellógja a délutánokat, később hidd el, hogy nagyon nem fogod megbánni.;)

2014. okt. 21. 11:49
 15/18 ATY. válasza:
Tanítás után én focizni szoktam a haverokkal,gépezek,stb..Tanulni csak akkor,ha dolgozat van,vagy még akkor se :D És hétvégén meg buli,haverokkal lógás :D
2014. okt. 21. 15:54
 16/18 anonim ***** válasza:

League of Legends :D Skyrim, Diablo, Age of Mythology, Pharaoh meg még 1 csomó régi játék

kertimunka, varrás, ékszerkészítés

kb ezeket szoktam csinálni (15 éves koromban persze LoL meg Skyrim még nem volt :D)

22L

2014. okt. 29. 19:49
 17/18 Princesnapsi válasza:
van egy csomó számítógépes játék, de ha szabad levegőre vágysz, menj el kutyát sétáltatni/kísérd el egy barátodat, ha nincs kutyid. Játssz a macskáddal, ha van, olvass, rajzolj, focizz a haverokkal, tanulj másnapra, segíts a szüleidnek a házimunkában, játssz a kistesóddal, nézz filmet, hívd át pár haverodat, és nézzetek együtt filmet, vagy trollkodjatok multiplayer játékokban... Én legalábbis ezeket szoktam csinálni :D
2014. nov. 10. 20:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Olyasmit csinálj ami kikapcsol és feltölt. Semmiképpen se terheljen le, hanem inkább feloldjon, és ellazítson. Az elemnek is fel kell töltődnie, hogy újra lehessen használni, ehhez pedig időre van szükség, mi emberek is így működünk :)
2014. dec. 24. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!