Kamaszok, mennyire szeretitek az iskolában azokat a napokat, amikor nem rendes tanítás van, hanem valami más?
Mondjuk sportnap, egészségnap, amikor ilyen rendezvények, programok vannak egész nap vagy néhány rövidített óra után esetleg.
Meg azt, ha ünneplő ruhába kell menni.
Nem szoktatok ellógni igazolással ilyen napokat?
Attól függ. Ha jól megcsinálják, és olyan a dolog, hogy látom értelmét, hogy ott ülök, akkor nagyon. Néha az osztályközösségnek is jót tesz egy kis változatosság:)
Ha semmit nem ér az egész (pl annyi, hogy levetítenek vmi borzalmas Alkonyat-filmet, vagy 2 diát a dohányzásról akkor utálom, mert idegesít, hogy nem gyakorlunk pl, mert azért lenne mit:D)
Nálunk szinte soha nem kell ünneplő, de engem nem zavar, ha azt kell viselni.
Volt, hogy ellógtam az ilyesmit, ha épp volt vmi fontosabb (pl előrehozott érettségire készülődés).
Hát nálunk van egy suli nap, egy sportnap meg talán egyszer van rövidített óra egy évben. :D Szal a sportnapon kívül mindet szeretem.
viszont én imádok ünneplőben menni :D
16l
A sportnapokat utálom, a rövidített órás napokat szintén. Vagy tanulunk, vagy nem, de másfél óra tanulásért nem szeretném cipelni a tantárgyanként 4 könyvem.
Mikor nem kell cuccott vinni, mindig bemegyek, ha nem sportnapról van szó. Általában korábban elengednek, és nem akadályoz a táska a délutáni szórakozásban.
Kiöltözni meg kifejezetten szeretek.
Én nagyon szeretem az ilyeneket. Mert otthon úgyis csak gépezek, vagy unatkozok, és örülök, hogy az osztállyal nem csak tanulok, hanem szórakozok is. Örülnék neki ha több ilyen program lenne. Persze, amikor ilyen hülye egészséges életmód tippeket adnak az a halálom. Most is volt nálunk egy geológus, és a vízről dumált, lehet, hogy vannak benne érdekes dolgok, de majdnem elaludtam...
Én sohasem lógtam még az ilyesmikről. Ünneplőt meg csak ünnepekkor hordunk pl.: Okt. 6, márc. 15
14/L^^
Én imádomazilyen napokat :):):)
Előzővel egyetértek
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!