Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mennyire szeretitek...

Kamaszok, mennyire szeretitek az iskolában azokat a napokat, amikor nem rendes tanítás van, hanem valami más?

Figyelt kérdés

Mondjuk sportnap, egészségnap, amikor ilyen rendezvények, programok vannak egész nap vagy néhány rövidített óra után esetleg.

Meg azt, ha ünneplő ruhába kell menni.

Nem szoktatok ellógni igazolással ilyen napokat?

2014. febr. 21. 16:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én külföldön élek, és itt mindig "Ünneplő Ruhában" kell lenni kb 2 havonta 1x nem. Mikor még MO.n éltem rendszeresen kihagytam minden rendezvényt, még farsangokra se semmire nem mentem el. Ma már máshogy gondolkozom a dolgokról, és lehet hogy nem hagynám ki ezeket a rendezvényeket, vagy bárminek is nevezzük őket.
2014. febr. 21. 17:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Ha jól megcsinálják, és olyan a dolog, hogy látom értelmét, hogy ott ülök, akkor nagyon. Néha az osztályközösségnek is jót tesz egy kis változatosság:)

Ha semmit nem ér az egész (pl annyi, hogy levetítenek vmi borzalmas Alkonyat-filmet, vagy 2 diát a dohányzásról akkor utálom, mert idegesít, hogy nem gyakorlunk pl, mert azért lenne mit:D)

Nálunk szinte soha nem kell ünneplő, de engem nem zavar, ha azt kell viselni.

Volt, hogy ellógtam az ilyesmit, ha épp volt vmi fontosabb (pl előrehozott érettségire készülődés).

2014. febr. 21. 18:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszeni szokott, bármit is csinálunk. Végül is az osztálytársaimmal vagyok (=barátaimmal), és még csak tanulni se kell. Lehet hogy unalmas, de mi azért feldobjuk :)
2014. febr. 21. 18:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát nálunk van egy suli nap, egy sportnap meg talán egyszer van rövidített óra egy évben. :D Szal a sportnapon kívül mindet szeretem.

viszont én imádok ünneplőben menni :D

16l

2014. febr. 21. 18:35
 5/11 anonim ***** válasza:
57%
Én szeretem ezeket a napokat,és soha nem értettem ,hogy egyesek miért vinnyognak neki és lógják el. Mikor alapból bent lennénk mondjuk 14:10-ig, így meg végzünk délben,de panaszkodnak,hogy 'ahj minek kell ilyen sz.rokat csinálni? biztos nem jövök be csak ezért" meg,hogy minek keljenek fel korán azért,hogy 3 óra múlva mehetnek haza. Hát örüljenek már neki,hogy korábban mehetnek haza :D
2014. febr. 21. 18:50
 6/11 anonim ***** válasza:
komolyan én inkább írok dolgozatot, vagy jegyzetelek egésznap, mint hogy diáknapra, sportnapra meg ilyenekre menjek. a halálom az utolsó 1-2 hét suliba amikor semmit nem csinálunk és egésznap csak döglés van... igyekszem minden ilyet ellógni mert halálra unom magam az iskolában ezek közt az emberek közt
2014. febr. 21. 20:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha valóban jó program van, akkor elmegyek, de ha csak szétszedjük a termet és mindenki unatkozik, akkor inkább otthon tenném a dolgom ...
2014. febr. 21. 22:48
 8/11 anonim ***** válasza:
66%

A sportnapokat utálom, a rövidített órás napokat szintén. Vagy tanulunk, vagy nem, de másfél óra tanulásért nem szeretném cipelni a tantárgyanként 4 könyvem.

Mikor nem kell cuccott vinni, mindig bemegyek, ha nem sportnapról van szó. Általában korábban elengednek, és nem akadályoz a táska a délutáni szórakozásban.

Kiöltözni meg kifejezetten szeretek.

2014. febr. 21. 23:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem az ilyeneket. Mert otthon úgyis csak gépezek, vagy unatkozok, és örülök, hogy az osztállyal nem csak tanulok, hanem szórakozok is. Örülnék neki ha több ilyen program lenne. Persze, amikor ilyen hülye egészséges életmód tippeket adnak az a halálom. Most is volt nálunk egy geológus, és a vízről dumált, lehet, hogy vannak benne érdekes dolgok, de majdnem elaludtam...

Én sohasem lógtam még az ilyesmikről. Ünneplőt meg csak ünnepekkor hordunk pl.: Okt. 6, márc. 15

14/L^^

2014. febr. 22. 10:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Én imádomazilyen napokat :):):)

Előzővel egyetértek

14l

2014. febr. 22. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!