Miért van az, hogy manapság a kamaszok java része hajnalig bulizik, részegre issza magát, füvezik?
Szerintem nem normális es veszélyes is, de a kamaszoknak külön vedoszentjuk lehet.
Valószínűleg bennem a "hiba", mert sosem tartottam vagánynak, követendőnek vagy izgalmasnak az eszmeletlenségig ivast.
Azért a kamaszok "java részére" ez nem igaz. Tudom, sokan csinálják, de szerintem nem többen, mint 30-20-10 éve. De hogy a kamaszok 75%-a minden hétvégén szétcsapja magát, az egyszerűen nem igaz.
Szerintem sokan azért mesélik ezeket hétfő reggelente, mert vagánynak akarnak tűnni, és már egymást próbálják túllicitálni.
Az igaz,hogy a legtöbb kamasz iszik alkoholt, és néha túl sokat isznak belőle, de nem minden hétvégén ájultra isszák magukat és drogoznak...
Én 20 éves vagyok és a mi osztályunkból jó ha 3-4 ember volt ilyen. Szóval vannak olyan közösségek, ahol nem ez nem divat.
Mondjuk szerintem az ésszerű, normális bulizással, ivással nincsen baj.
Ha valakinek minden héten ez a programja, az igen lelki szegény lehet.
Szerintem ne foglalkozz ezekkel az emberekkel, keresd olyanok társaságát, akik megértenek téged.
16 éves vagyok,10. osztályos. Jelentem az osztályom nevében is,ugyanez a programunk minden hétvégén,fű nélkül ugyan,és nem atom részegen. Sőt,mi több,anyának és apának is ez volt akkoriban a programja,és még a nővéremnek is,aki ma már 28 éves,2 éves kislánya van,és köszöni szépen,normális felnőtt lett belőle.
Mindennek a kulcsa a mérték. Nem kell a sárga földig innod magad,de nem kerülsz a pokolba,ha esetleg legurítasz 1-2 vodkát,ne adj' Isten hármat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!