Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednéd a 13 éves lányodnak?

Megengednéd a 13 éves lányodnak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy szeretnék 1 vörös tincset a hajamba.

Ti megengednétek a lányotoknak?És manapság ez mennyire elfogadható?Előre is köszi!

2010. márc. 10. 18:00
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy végre valaki mellém áll.Most miért nem lehet elhinni az igazat?Ha pl. azt írnám,hogy vietnami,vagy afrikai vagyok azt sem hinnétek el mi?Pedig manapság rengetek ilyen ember él más országokban.
2010. jún. 27. 16:46
 32/33 Aubrey* ***** válasza:
15 éves leszek és már olyan 12 éves korom óta festetem a hajam! És megengedném. AQmúgy elég sok mindent máshogy látok még... Szóval ha most belegondolok sok dolgot megengednék a jövendőbeli gyerekemnek MOST, de lehet hogyha már szűlő leszek máshogy fogok hozzáálni mindenhez és félteni fogom én is a gyerekemet!De megengedném hogy fesd a hajad. Vagyis most vagy nem tudom! :D:D
2010. júl. 26. 17:00
 33/33 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Én is így gondolkodom egyébként=)
2010. júl. 28. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!